Problem: Filer mangler i Creative Cloud

En eller flere av filene dine mangler i Creative Cloud.

Løsninger

Løsning 1: Sjekk i arkivdelen i Creative Cloud

1. Logg på med Adobe-ID and passord.

2. Sjekk om de manglende filene er tilgjengelig i arkivdelen.

Merk:

Du kan finne ytterligere instruksjoner for å få tilgang til arkiverte filer på
    Bla gjennom, synkroniser og administrer ressurser.

Løsning 2: Sjekk brukermappen til Creative Cloud på datamaskinen

Gå til mappen som står oppført her under og sjekk om de manglende filene er tilgjengelige. Når du bruker Adobes filsynkroniseringsfuksjon, blir innholdet i brukermappen til Creative Cloud synkronisert med Creative Cloud-kontoen din. Filer som mangler på nettet kan fortsatt være tilgjengelige lokalt.

Windows
C:\Users\<User name>\Creative Cloud Files

Mac OS
Mac HD/Brukere/<Brukernavn>/Creative Cloud-filer

Merk:

Mappen er ikke alltid tilgjengelig. <User name> er brukernavnet til gjeldende bruker.

Løsning 3: Kontakt Adobes støtteavdeling

Hvis du ikke klarte å finne filene dine og ikke har slettet dem ved et uhell, kontakter du Adobe kundestøtte for hjelp.