Hvor finner jeg Creative Cloud-filene som mangler?

Finner du ikke filer du har lastet opp til Creative Cloud? Prøv løsningene nedenfor.

Hva gjør jeg hvis filene mangler på Creative Cloud-kontoen?

Hvis du finner ut at en eller flere av filene mangler i Creative Cloud, bør du se etter de manglende filene på følgende plasseringer. Når du har funnet dem, kan du enkelt gjenopprette dem.

Sjekk Creative Cloud-mappen på datamaskinen

Når du bruker Adobes filsynkroniseringsfuksjon, blir innholdet i brukermappen til Creative Cloud synkronisert med Creative Cloud-kontoen din. Filer som mangler på nettet kan fortsatt være tilgjengelige lokalt. Gå til mappen som står oppført under og sjekk om de manglende filene er tilgjengelige.

Windows

C:\Brukere\<Brukernavn>\Creative Cloud-filer

macOS

Mac HD/Brukere/<Brukernavn>/Creative Cloud-filer

Merk:

Mappen er ikke alltid tilgjengelig. <Brukernavn> er brukernavnet til gjeldende bruker.

Se etter et duplisert mappe eller annen Creative Cloud-filmappe

Se etter en duplisert Creative Cloud-filmappe i hjemmemappen til den gjeldende brukerkontoen eller en annen Creative Cloud-filmappe i hjemmemappen til en annen brukerkonto.

Sjekk i papirkurven

Se etter den manglende filen i papirkurven i  macOS  eller Windows.

Sjekk i delen Mine ressurser på nettet

1. Logg på hvis du blir bedt om det.

2. Sjekk om de manglende filene er tilgjengelig i Filer.

Se etter Creative Cloud i delen Slettet

1. Logg på hvis du blir bedt om det.

2. Sjekk om de manglende filene er tilgjengelig i Slettet.