Hvorfor har Adobe sluttet å utvikle applikasjonen eller tjenesten?

Finn ut hvorfor Adobe ikke lenger aktivt utvikler visse Creative Cloud-applikasjoner, for eksempel Edge Animate og Fireworks, og tjenester som Creative Cloud Market.

Av og til slutter vi å utvikle et produkt aktivt for å fokusere innsatsen vår på områdene som er viktigst for kundene. Du finner ofte kjernefunksjonaliteten til disse produktene i andre Adobe-verktøy.

Hvilke Creative Cloud-applikasjoner blir ikke lenger utviklet?

Slik installerer du en applikasjon som ikke lenger blir utviklet

Hvis du abonnerer på planen Creative Cloud Alle applikasjoner, kan du fortsette å laste ned noen av applikasjonene som ikke lenger utvikles.

Merk: Ikke alle avviklede applikasjoner er tilgjengelige.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg  -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Velg Konto-ikonet øverst til høyre, og velg deretter Innstillinger.

Tannhjulikonet i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Ser skjermen din annerledes ut? Se instruksjoner for den tidligere versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

3. Velg Applikasjoner-fanen i sidefeltet og aktiver alternativet for Vis eldre applikasjoner

Vis eldre applikasjoner

4. Klikk på Ferdig.

Alle applikasjonene dine, inkludert tilgjengelige tidligere versjoner, er nå synlige. Finn og installer applikasjonen du ønsker.