Du kan bruke en dedikert krypteringsnøkkel for hvert aktive domene i din organisasjon.

Ja, Admin Console viser en melding når eksisterende innhold har blitt kryptert.

Ja, du kan oppheve krypteringsnøkler. Når du opphever krypteringsnøkkelen, vil brukerne dine ikke lenger ha tilgang til innhold som har blitt kryptert med krypteringsnøkkelen.

For å gjenopprette tilgang til innhold med en opphevet krypteringsnøkkel, må du aktivere krypteringsnøkkelen på nytt fra Admin Console.

Ja, brukere kan bla gjennom filer, men har ikke tilgang til innholdet i filene.

Da mislykkes synkroniseringsoperasjonen.

Følgende data krypteres ikke med den dedikerte krypteringsnøkkelen og er derfor ikke berørt hvis nøkkelen blir tilbakekalt:

• Data for medlemmer av en organisasjon med en Adobe ID-konto (med mindre brukeren samarbeider om innhold når brukere med Enterprise ID eller Federated ID startet samarbeidet)
  • Metadata (filnavn, samlingsnavn, bruk av fonter, MIME-type og andre attributter som er nødvendig for å bla gjennom en samling)
  • Videoer publisert av Premiere Clip og Adobe Voice
  • Lightroom-bilder
  • Farger som er lagret av Adobe Color-tjenesten
  • Alle data som administreres av tjenestene Behance og Adobe Font
  • Alle data som administreres av Marketing Cloud
  • Lagrede applikasjonsinnstillinger
  • Informasjon om kontoinnehaveren, som navn, e-post, lisenser og annen grunnleggende brukerkontoinformasjon

Kontakt din kundeansvarlig hos Adobe for mer informasjon.

Nei, standard krypteringsnøkler vil ikke bli brukt. Brukeren vil ikke kunne laste opp data fordi det ikke finnes noen gyldig nøkkel.