Uppdateringsmeddelande visas upprepade gånger

Uppdateringsmeddelandet för följande visas återkommande även efter att uppdateringen har slutförts.

• Photoshop Elements
  • Adobe Camera Raw

Det här felet inträffar om vissa filer inte har uppdaterats under uppdateringsinstallationen.

Lösning

Följ proceduren som anges nedan för att åtgärda problemet:

1. Uppdatera Adobe Application Manager med hjälp av följande länkar:
  2. När Adobe Application Manager har uppdaterats, startar du Adobe Photoshop Elements Editor eller Elements Organizer.
  3. Gå till Hjälp > Uppdateringar, och installera den tillgängliga uppdateringen för Adobe Photoshop Elements.