Wanneer u probeert om een Creative Cloud-app te installeren of starten, krijgt u een van de volgende fouten:

Fout bij het installeren van een app

De Windows-updates van Microsoft die nodig zijn om dit product te installeren, zijn niet beschikbaar op deze computer. Installeer de vereiste updates en probeer het opnieuw.

Fout bij het starten van een app

Het programma kan niet worden gestart omdat api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll ontbreekt op uw computer. Probeer het programma opnieuw te installeren om dit probleem op te lossen.

dll-fout

Oplossing

Het ontbrekende dll-bestand api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll wordt geïnstalleerd bij een Windows-update. Om dit probleem op te lossen, moet u de update voor Universal C Runtime in Windows van Microsoft downloaden en installeren.

Opmerking:

Als u deze update wilt installeren, moeten de volgende besturingssysteemupdates op uw systeem zijn geïnstalleerd.