Als u zich aanmeldt bij een Adobe-app als een Enterprise-gebruiker, mislukt de aanmelding of wordt deze niet voltooid.

Dit probleem treedt op als uw Enterprise-gegevens worden opgeslagen in de macOS-sleutelhanger voor een andere server (zoals een server voor netwerk delen) op uw computer.

Oplossing

Verwijder de Enterprise-gerelateerde sleutelhangeritems voor andere servers van hetzelfde domein (zoals een server voor netwerk delen) en start uw computer opnieuw op.