Aanmelding van Enterprise-gebruiker bij Adobe-apps mislukt op macOS versie 10.12 of later

Probleem

Als u zich aanmeldt bij een Adobe-app als een Enterprise-gebruiker, mislukt de aanmelding of wordt deze niet voltooid.

Dit probleem treedt op als uw Enterprise-gegevens worden opgeslagen in de macOS-sleutelhanger voor een andere server (zoals een server voor netwerk delen) op uw computer.

Oplossing

Verwijder de Enterprise-gerelateerde sleutelhangeritems voor andere servers van hetzelfde domein (zoals een server voor netwerk delen) en start uw computer opnieuw op.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online