Probleem

Als uw netwerk NTLM-verificatie vereist en u een macOS-computer gebruikt, wordt het volgende dialoogvenster weergegeven wanneer u een Adobe-app start. U kunt de app niet gebruiken.

Kan abonnement niet verifiëren

Oplossing

  1. Meld u aan bij de Creative Cloud-desktop app.

  2. Klik in de rechterbovenhoek op het tandwielpictogram en vervolgens op Controleren op app-updates.

    Controleren op updates in CCDA
  3. Start de app opnieuw.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid