Wanneer u een Adobe-product op Windows Server installeert, kunt u geen optie selecteren op het scherm Installatieopties.

Kan opties niet selecteren
Kan taal- en locatieopties niet selecteren

Oplossing

Schakel de Verbeterde beveiliging van Internet Explorer uit om dit probleem op te lossen.

1. Ga naar Start > Serverbeheer.

2. Selecteer Lokale server in het dialoogvenster Serverbeheer.

3. Klik op Verbeterde beveiliging van Internet Explorer onder Eigenschappen.

4. Schakel de optie uit voor Administrators of Gebruikers, al naar gelang uw gebruikersaccount.

5. Installeer het product.