Wanneer u met internet bent verbonden en u Help in uw Adobe-product selecteert, opent uw webbrowser de Help-pagina van het product op de Adobe-website.

Als u de Help van uw product wilt weergeven wanneer u niet met internet bent verbonden, downloadt u de Help-pdf voor uw Adobe-product op uw computer.

Opmerking:

U kunt uw product ook configureren om de pdf op uw computer te openen wanneer u een Help-menuoptie selecteert of op F1 drukt.

Belangrijk: de Help-pdf is de versie van de product-Help die bij uw product is geleverd. Het is mogelijk niet de meest up-to-date versie. De product-Help die beschikbaar is op de Adobe-website, is het recentst en wordt regelmatig bijgewerkt met informatie, zelfs nadat het product is uitgebracht.

De Help-pdf voor uw Adobe-product downloaden en gebruiken

1. Voordat u de Help-pdf downloadt, moet u controleren of u verbonden bent met internet.

2. Zoek de Help-pdf (Engels) voor uw Adobe-product in de onderstaande tabel.

Als u de Help-pdf voor een andere taal dan Engels wilt downloaden, raadpleegt u Help-pdf in gelokaliseerde talen.

3. Klik met de rechtermuisknop (of Ctrl-klik in Mac OS) op de koppeling naar de Help-pdf.

Opmerking:

Als u de Help-pdf voor CS6 of eerdere versies van uw product wilt downloaden, raadpleegt u de sectie Vorige versies.

4. Selecteer de optie om een gekoppeld bestand op te slaan.

Opmerking:

Afhankelijk van de webbrowser die u gebruikt, heet deze optie 'Koppeling opslaan als', 'Gekoppeld bestand downloaden als', 'Doel opslaan als' of iets dergelijks.

5. Volg de instructies van uw webbrowser om het PDF-bestand te downloaden naar de gewenste locatie op uw computer.

6. Bekijk de pdf met Adobe® Reader®-software.

Download Adobe Reader als deze nog niet op uw computer is geïnstalleerd.

De Help-pdf gebruiken vanuit uw Adobe-product

U kunt uw product configureren om de gedownloade Help-pdf op uw computer te openen wanneer u een Help-menuoptie selecteert of op F1 drukt.

Kopieer de gedownloade Help-pdf naar de toepasselijke locatie op uw computer voor uw besturingssysteem en taal.

Belangrijk: wijzig de standaardbestandsnaam van het gedownloade PDF-bestand niet.

Engelse Help-pdf

Opmerking:

Als de mapstructuur Adobe\PDF\pdf nog niet bestaat in de map Documenten of Openbare documenten, maakt u eerst de vereiste map(pen) voordat u de pdf kopieert.

Creative Cloud-, Acrobat- en Elements-producten:

• Windows 7
    C:\Users\Public\Documents\Adobe\PDF\pdf\
  • Windows 8
    C:\Users\Public\Public Documents\Adobe\PDF\pdf\
  • Mac OS
    /Users/Shared/Documents/Adobe/PDF/pdf/

Voorbeeld: /Users/Shared/Documents/Adobe/PDF/pdf/photoshop_reference.pdf

Creative Suite CS6-producten:

Belangrijk: Kopieer de CS6 Help-pdf in de map Adobe\PDF\pdf\cs6\ om deze te laten werken met de CS6-versie van Adobe-producten.

• Windows 7
    C:\Users\Public\Documents\Adobe\PDF\pdf\cs6\
  • Windows 8
    C:\Users\Public\Public Documents\Adobe\PDF\pdf\cs6\
  • Mac OS
    /Users/Shared/Documents/Adobe/PDF/pdf/cs6/

Voorbeeld: /Users/Shared/Documents/Adobe/PDF/pdf/cs6/photoshop_reference.pdf

Gelokaliseerde Help-pdf's

Opmerking:

Als de mapstructuur Adobe\PDF\<locale>\pdf nog niet bestaat in de map Documenten of Openbare documenten, maakt u eerst de vereiste map(pen) voordat u de pdf kopieert.

Als u het Help-bestand bijvoorbeeld in het Frans wilt downloaden, maakt u de volgende mapstructuur: Adobe\PDF\fr\pdf. Als u het Help-bestand in het Duits wilt downloaden, maakt u de volgende mapstructuur: Adobe\PDF\de\pdf.

Creative Cloud-, Acrobat- en Elements-producten:

• Windows 7
    C:\Users\Public\Documents\Adobe\PDF\<locale>\pdf\
  • Windows 8
    C:\Users\Public\Public Documents\Adobe\PDF\<locale>\pdf\
  • Mac OS
    /Users/Shared/Documents/Adobe/PDF/<locale>/pdf/

Voorbeeld: /Users/Shared/Documents/Adobe/PDF/de/pdf/photoshop_reference.pdf

Creative Suite CS6-producten:

Belangrijk: Kopieer de gelokaliseerde CS6 Help-pdf in de map Adobe\PDF\<locale>\pdf\cs6\ om deze te laten werken met de CS6-versie van Adobe-producten.

• Windows 7
    C:\Users\Public\Documents\Adobe\PDF\<locale>\pdf\cs6\
  • Windows 8
    C:\Users\Public\Public Documents\Adobe\PDF\<locale>\pdf\cs6\
  • Mac OS
    /Users/Shared/Documents/Adobe/PDF/<locale>/pdf/cs6/

Voorbeeld: /Users/Shared/Documents/Adobe/PDF/de/pdf/cs6/photoshop_reference.pdf

Nadat de pdf is geïnstalleerd, doet u het volgende:

1. Verbreek de verbinding met internet.
  2. Sluit het programma en start het opnieuw op.
  3. Selecteer Help > [productnaam] Help of druk op F1 (Windows) om de Help-pdf te openen die op uw computer is opgeslagen.

Opmerking:

Als uw computer is verbonden met het internet, wordt de online Help geopend als u Help selecteert of op F1 drukt, ook al is de pdf geïnstalleerd. Verbreek de verbinding van uw computer met het internet om ervoor te zorgen dat de pdf correct wordt geopend wanneer u offline bent.