Elements Organizer är tillgängligt med Adobe Photoshop Elements och Adobe Premiere Elements. För mer information om nya funktioner i dessa produkter, gå till:

Elements Organizer 12 kommer med nya funktioner och förbättringar som gör det lättare för dig att arbeta med digitala media. Läs för att få en snabb presentation av de nya funktionerna och länkar till resurser med ytterligare information.

Ha tillgång till dina media var du än är med Adobe Revel

Nyheter i Elements Organizer 12

Med Photoshop Elements kan du överföra dina media till Adobe® Revel och sedan ha tillgång till dem från valfri enhet. Media som redan finns i dina Revel-bibliotek hämtas till Elements Organizer så att du kan arbeta med dem.

Adobe Revel är en app som gör att du kan spara dina mediefiler i molnet och dela dem privat eller offentligt.

Läs den här artikeln för mer information.

Överföra lokala album till Revel

Taggningsfunktioner

Förbättrat i Elements Organizer 12

Elements 12 har flera spännande taggningsfunktioner

• Platstaggar i Elements 12 är associerade med GPS-koordinater. Dessa koordinater är även associerade med media taggade med dessa platstaggar.
  • Nu kan du skapa taggar för personer, platser och händelser från den högra panelen i medievyn.
  • Nu kan du skapa och visa högar i platsvyn.
Media samlade i högar efter plats

Övriga förbättringar

• Nu kan du sortera media i bokstavsordning efter namn. Läs den här hjälpartikeln för mer information.
  • Förbättringar i hur man söker efter mediefiler. Läs den här hjälpartikeln för mer information.
  • Stöd för att dela foton på Twitter
  • Stöd för 64 bitar på Mac OS