Automatisk udgivelse med XML og scripting

Få dybdegående informationer om XML- og script-understøttelse i Adobe® InCopy®-softwaren, så du får et stærkt grundlag for brugertilpassede løsninger, der lever op til dine unikke redaktionelle udgivelseskrav.

Få dybdegående informationer om XML- og script-understøttelse i Adobe® InCopy®-softwaren, så du får et stærkt grundlag for brugertilpassede løsninger, der lever op til dine unikke redaktionelle udgivelseskrav.

XML-ressourcer

Omdan XML med XSL

Omdan XML til HTML eller ethvert andet tekstformat, herunder almindelig tekst, PDF, PostScript®, HTML, andre former for XML og Adobe InDesign®-mærket tekst (uddrag fra "Real World Adobe InDesign CS2").

Cox Newspapers

Opdag, hvordan en stor aviskæde, Cox Newspapers, har strømlinet udgivelse på tværs af medier og forbedret sit varemærke vha. InDesign og InCopy.

Se eller download (PDF, 700 KB) fil

Time Out New York

Læs om, hvordan New York Citys ugemagasin om kunst- og underholdningsarrangementer, Time Out New York, er gået forrest mht. brugen af XML i SoftCare K4 Publishing System med InDesign og InCopy.

BusinessWeek

Læs om, hvordan InDesign, InCopy, SoftCare K4 publiceringssystemet og styrken ved XML tillod BusinessWeek at kombinere separate udskrifts- og internetarbejdsforløb i én eneste, strømlinet proces.

Scripting-ressourcer

Adobe InCopy er fuldt scriptbar, hvilket giver dig styrken til at strømline arbejdsgange og skabe tilpassede løsninger. Automatiser trivielle produktions- og redigeringsopgaver lige fra den grundlæggende dokumenthåndtering til tekst- og skrivearbejde. Opbyg standard brugergrænsefladeelementer som f.eks. flydende paneler, statusbjælker og interaktive dialogbokse, og indsæt også unikke menupunkter. Følgende ressourcer kan hjælpe begyndere med at komme i gang og udvide erfarne programmørers viden.

Introduktion til scripting

Se denne informative lærebog for yderligere oplysninger om de grundlæggende elementer ved script af Adobe Creative Suite® 4-programmer.

Se eller download (PDF, 851 KB) fil

Adobe Creative Suite JavaScript værktøjshåndbog

Se dette dokument for oplysninger om JavaScript-funktioner, værktøjer og objekter, der er fælles for alle Adobe Creative Suite-komponenter, som understøtter JavaScript.

Se eller download JavaScript-guiden (PDF, 4.3 MB) fil

InDesign XML-ressourcer

XML-ressourcer til InDesign er også tilgængelige.

XMP-ressourcer

XMP – Giver intelligens til medier

Adobes XMP-platform (Extensible Metadata Platform) er en mærkningsteknologi, der giver dig lov til at integrere data om en fil, også kaldet metadata, i selve filen. For yderligere oplysninger om, hvordan samarbejdspartnere og standarder bruger XMP, skal du besøge XMP-hjemmesiden.

XMP-teknologi til udviklere

XMP-værktøjssættet giver dig mulighed for at integrere metadatafunktionalitet i dit produkt eller løsning. Det understøtter Mac OS, Windows® samt UNIX® og fås med eksempler, dokumentation, kildekode og projektfiler. XMP-værktøjssættet er tilgængelig under BSD-licensen.