Problem: Photoshop udskriver et forkert antal kopier

Når du ænder antallet af kopier til udskrivning i Adobe Photoshop, udskrives et forkert antal.

Løsning

Du kan ændre antallet af kopier i printerdriveren.

1. Når billedet er åbent i Photoshop, skal du vælge Fil > Udskriv.

2. Vælg Udskriftsindstillinger.
  3. Vælg et andet antal kopier, der skal udskrives.
  4. Klik på OK og derefter på Udskriv.

Yderligere oplysninger

Når du vælger et antal kopier i dialogboksen Udskriv i Photoshop, sendes dette antal til printerdriveren. Nogle printerdrivere behandler ikke dette antal korrekt. Når du angiver et antal kopier direkte i printerdriveren, udskrives det korrekte antal kopier.