Når du prøver at åbne en raw-fil, der er gemt på en netværksplacering eller et eksternt drev, viser Photoshop fejlmeddelelsen: Kunne ikke gennemføre din anmodning, fordi filen ikke blev fundet.

Dette problem opstår i de følgende scenarier:

• Ved åbning af raw-filer fra Bridge til Photoshop
  • Ved brug af Rediger i Photoshop fra Lightroom
  • Ved tilføjelse af bedømmelse/etiketter i Bridge

Berørte produktversioner

Adobe Camera Raw 11.2

Midlertidige løsninger

Ved åbning af billeder fra Lightroom

Rul tilbage til Adobe Camera Raw version 11.1. Linket til installationsprogrammet findes her: Camera Raw 11.1-installationsprogram (macOS)

Ved åbning af raw-billeder fra Photoshop

Vælg flere billeder i stedet for et enkelt billede.

Ved åbning af raw-billeder fra Bridge

Benyt en af følgende fremgangsmåder:

• Vælg flere billeder i stedet for et enkelt billede.
  • Vælg indstillingen i Adobe Bridge til åbning af raw-filer i Camera Raw fra Adobe Bridge. Vælg Rediger > Indstillinger (Windows) eller Adobe Bridge > Indstillinger (Mac OS). På fanen Generelt skal du vælge Dobbeltklik redigerer Camera Raw-indstillinger i Bridge. Hvis denne indstilling ikke vælges, vil dobbeltklik åbne raw-filer i Photoshop.