Følg nedenstående trin for at komme i gang med din Premiere Pro-software.

Download og installation

laptop-download

Klik på Hent Premiere Pro nedenfor for at downloade Premiere Pro. Følg anvisningerne på skærmen for at downloade og installere softwaren. (Det gør ikke noget, hvis du starter på siden for den gratis prøveversion. Du kan downloade din abonnementsversion, når du logger på.)

Få hjælp til dit medlemskab

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den mailadresse, du brugte, da du første gang startede en prøveversion eller købte en Adobe-app eller et medlemskab. Find løsninger på almindelige problemer med Adobe ID og login.

Hvorfor skal jeg logge på for at bruge Premiere Pro?

Det er nødvendigt at logge på jævnligt af hensyn til licensvalidering – hver 30. dag for månedsmedlemmer og hver 99. dag for årsmedlemmer. Du skal også logge på, når du downloader eller opdaterer Premiere Pro. Du kan få flere oplysninger i Aktivering og deaktivering af Adobe Creative Cloud-apps.

Kan jeg installere Premiere Pro på en anden computer?

Du kan installere Premiere Pro og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du ønsker at installere den på en tredje computer, skal den deaktiveres på en af de forrige maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Hvordan får jeg min faktura?

Du kan udskrive en faktura fra din konto på Adobe.com. Du kan finde flere oplysninger i Udskriv en betalingskvittering eller faktura.