Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvordan downloader og installerer jeg AIR?

Du kan downloade AIR run-time fra Adobe AIR-downloadcenter. Du kan downloade Adobe AIR SDK og kompilator fra Adobe AIR Udviklingscenter.

Hvorfor kan jeg ikke installere AIR?

Hvis du har problemer med at installere AIR, se Fejlfind installation af AIR på Windows eller Fejlfind Adobe AIR-installation til Mac OS for løsninger.

Hvorfor bliver jeg bedt om at downloade Adobe Flash Enabler?

Hjemmesiden, som du kigger på, bruger en funktion, så som evnen til at kommunikere med AIR-programmer, som Google Chrome har sandboxet. Se Adobe Flash Enabler Spørgsmål og svar for flere detaljer.

Opdateringer

Hvordan ved jeg, hvilken version af AIR jeg har?

Jeg modtog underretning om, at en ny version af AIR er tilgængelig. Hvad betyder dette?

En nyere version af Adobe AIR er blevet downloadet og er klar til at blive installeret. Se Adobe AIR 2.0 automatik opdatering spørgsmål og svar for flere oplysninger.

Hvor kan jeg finde detaljer om den seneste opdatering?

Se produktbemærkninger for detaljer om fejlretninger, forbedringer og nye funktioner i den seneste udgave.

Versioner og udvidelser

Hvor kan jeg få en ældre version af AIR?

Du kan downloade ældre versioner af AIR til udvikling og testning. For regelmæssig brug downloades den seneste version fra Adobe AIR-downloadcentret.

Kan jeg installere AIR på mit Linux-system?

Den seneste version af AIR til at understøtte desktop Linux distributioner er AIR 2.6. For detaljer se Installér Adobe AIR 2 til 64-bit Linux-systemer eller Installér 32-bit Adobe AIR til desktop Linux.

Kan jeg installere AIR vha. YUM?

Ja. For vejledning se Installering af Adobe AIR vha. YUM.

Hvor kan jeg finde info om AIR lokale udvidelser?

For at finde de seneste AIR lokale udvidelser (ANE), som er oprettet af AIR-fællesskabet, besøg Adobe AIR lokale udvidelser-siden. Du kan også finde vejledninger og referenceoplysninger til udvikling af dine egne ANE. Tjek Flash & Air platform udstillingsgalleri til de indeholdte ANE.