Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos PDF-tiedosto on luotu skannatusta dokumentista, varmista, että optinen tekstintunnistus oli käytössä, kun muunsit PDF-tiedoston. Optinen tekstintunnistus on oletuksena käytössä, kun tiedostoja muunnetaan käyttämällä Export PDF -palvelua. Näin ei kuitenkaan välttämättä ole, kun käytetään muita tapoja PDF-tiedostojen luomiseen.
  • Siirrä kursori sen tekstilohkon keskelle, jota haluat muokata, ja valitse jokin sana tekstistä kaksoisnapsauttamalla. Valitse tekstikappale kolmoisnapsauttamalla.

Lisätietoja

Kun PDF-tiedosto muunnetaan Word- tai Excel-muotoon, ExportPDF suorittaa PDF-tiedostossa optisen tekstintunnistuksen, jolloin teksti voidaan muuntaa haettavaksi tai muokattavaksi tekstiksi. Jos PDF-tiedosto, jota olet muuntamassa, on luotu skannatusta dokumentista, optista tekstintunnistusta tarvitaan muuntamaan teksti kyseisessä dokumentissa hahmonnetuksi tekstiksi, jonka voi valita ja jota voi muokata Word- tai Excel-työkaluilla.