Kommentit katoavat tai PDF-tarkistus jumiutuu

11.0.09-päivityksen jälkeen Acrobatin ja Readerin versiolla 11.0.08 tai sitä aiemmalla versiolla tehdyt kommentit ja jaetut lomakevastaukset saattavat kadota. Jaetut tarkistukset saattavat myös jumiutua tai kaatua.

• Ongelma ilmenee sekä Acrobatin että Readerin versiossa 11.0.09.
  • Katoavien kommenttien ongelma ilmenee riippumatta siitä asennettiinko vain Acrobat tai Reader vai molemmat.
  • Jaettujen tarkistusten toimintaongelmat ilmenevät, kun Acrobat asennetaan, mutta Readeria ei.

Saat aiheeseen liittyviä tietoja tukitietokannan artikkelista Jaetut tarkistukset ja palvelujen käyttö selaimessa.

Ratkaisu : Päivitä uusimpaan tuoteversioon

Päivitä 11.0.10 -versioon:

• Valitse Ohje > Tarkista päivitykset tai
  • hanki .msp-tiedosto ja päivitä manuaalisesti.
Lisätietoja julkaisutiedoista.

Lisätietoja

11.0.09-päivityksessä synchronizer.exe-tiedostoa käyttävissä toiminnoissa saattaa ilmetä ongelmia, kun PDF-tiedosto luotiin tuotteen vanhemmalla versiolla. Ongelmat voivat olla seuraavanlaisia:

• Aiemmalla tuoteversiolla luodut jaettujen tarkistusten kommentit eivät näy, kun PDF-tiedosto avataan 11.0.09-tuotteilla. Ongelmaa ei esiinny muun tyyppisten kommenttien kohdalla.
  • Aiemmalla tuoteversiolla luodut hajautettuihin lomakkeisiin liittyvät vastaukset eivät näy, kun PDF-tiedosto avataan 11.0.09-tuotteilla.
  • Kun vanhat kommentit eivät näy, uusien kommenttien julkaiseminen poistaa olemassa olevat kommentit palvelimelta. Muut tarkistajat näkevät silloin, että tekijä on poistanut kaikki kommentit. Mahdollinen tarkistuksen määräaika poistetaan ja sen tilalla näkyy ”ei mitään”.
  • Henkilöt, jotka avaavat kommentoidun PDF-tiedoston offline-tilassa JA kommentteja ei ole tallennettu asiakirjaan, näkevät, että kaikki kommentit on poistettu.
  • Kaikki Acrobat PDF -katseluohjelmaa selaimessa käyttävät tarkistustyönkulut kaatuvat, jos koneelle ei ole asennettu Reader 11.0.09:ää.
  • Kun Reader 11.0.09 on asennettuna, selaimessa toimiva Acrobat käyttää Reader Synchronizeria. Vaikka työnkulku ei jumiudu tai kaadu, vääriä tietoja saattaa ilmaantua.