Kun Acrobat X 10.0.1 -päivitys on asennettu 64-bittiseen Windows 7 -käyttöjärjestelmään, Acrobat-pikavalikkoa ei näy Resurssienhallinnassa.

Ratkaisu 1: rekisteröi pikavalikon DLL

1. Valitse Käynnistä > Kaikki ohjelmat.
  2. Valitse Apuohjelmat.
  3. Napsauta komentokehotetta hiiren kakkospainikkeella ja valitse pikavalikosta Suorita järjestelmänvalvojana.
  4. Valitse Käyttäjätilien valvonta -valintaikkunassa Kyllä.
  5. Kirjoita seuraava teksti ja valitse sitten Palauta.

Acrobat 10 ja 64-bittinen Windows-käyttöjärjestelmä:

regsvr32 "C:\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat 10.0\Acrobat Elements\ContextMenu64.dll"

Acrobat 10 ja 32-bittinen Windows-käyttöjärjestelmä:

regsvr32 ”C:\Program Files\Adobe\Acrobat 10.0\Acrobat Elements\ContextMenu32.dll”

Acrobat 9 ja 64-bittinen Windows-käyttöjärjestelmä:

regsvr32 ”C:\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat Elements\ContextMenu64.dll”

Acrobat 9 ja 32-bittinen Windows-käyttöjärjestelmä:

regsvr32 ”C:\Program Files\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat Elements\ContextMenu32.dll”

Ratkaisu 2: lisää Acrobatin pikavalikkoavain Approved-kansion alle Windowsin rekisterissä

Tarkista, ettei Windows-kone ole estänyt merkkijonoa, jonka arvo on ”Adobe.Acrobat.ContextMenu”.

Merkkijonon polku: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Shell
Extensions\Blocked ja arvo: Adobe.Acrobat.ContextMenu

Jos merkkijono löytyy Windowsin estettyjen avainten kohdasta, poista tämä merkkijono ylläolevasta sijainnista sen koneen osalta, jota tämä koskee, ja käynnistä tietokone uudelleen.

Ylläolevan merkkijonon tulisi löytyä vain Approved-kansion alta.