Ratkaise virhe AdobeARM.exe-aloituskohtaa ei löydy

Virhe: AdobeARM.exe-aloituskohtaa CreateProcessWithTokenW ei löydy kohteesta ADVAPI32.dll

Windows XP- ja Windows Server 2003 -laitteissa tulee näkyviin alla oleva valintaikkuna, kun tietokone käynnistetään uudelleen tai pian sen jälkeen, kun Adobe Acrobat tai Adobe Reader käynnistyy.

Ratkaisu: Asenna uusi Adobe Acrobat- tai Adobe Reader -asennusohjelmaversio

Jos haluat ladata Adobe Acrobat- tai Adobe Reader -päivitysohjelman, napauta tästä.

Kaksoisnapsauta ladattua tiedostoa ja asenna Adobe Acrobat- ja Adobe Reader -päivitysohjelma noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa