Ongelma on korjattu Acrobatin uusimmassa versiossa. Päivitä Acrobat DC tai Acrobat 2017 uusimpaan versioon. Jos haluat suorittaa päivityksen automaattisesti Acrobatista, valitse Ohje > Etsi päivityksiä ja lataa sekä asenna uusimmat päivitykset toimimalla päivitysohjelman ikkunassa olevien ohjeiden mukaan.

Ongelma: PDFMaker ei voi muuntaa Office-asiakirjoja PDF-tiedostoiksi Mac-tietokoneella

Kun Word-asiakirja yritetään muuntaa PDF-tiedostoksi Acrobatilla, muunto epäonnistuu ja näytetään seuraava virheilmoitus.

Asiakirjaa ei voi avata

Syy: Virhe esiintyy 18.1.2018 Mac-tietokoneille julkaistun Office 2016 -päivityksen jälkeen.

Ratkaisu: Palauta Office 2016 joulukuun 2017 versioon

Acrobat-tiimi valmistelee parhaillaan ratkaisua ongelmaan. Ongelman voi toistaiseksi kiertää palauttamalla Office 2016:n joulukuun 2017 versioon 15.41.0 (17120500). Voit ladata sen seuraavan linkin kautta: 15.41.0 (17120500).