Acrobatin Chrome-laajennus ei toimi

Jos asennat Acrobat Reader DC:n ja sen jälkeen Acrobat DC Classicin tai Acrobat XI:n, Adobe Acrobatin Chrome-laajennus ei toimi.

Jos seuraava tilanne aiheuttaa tämän ongelman, kokeile alla ehdotettua ratkaisua.

1. Asenna Acrobat Reader DC, ja valitse sen jälkeen Adobe Acrobatin Chrome-laajennus ensimmäisen käynnistyksen yhteydessä.

2. Avaa Chrome ja ota laajennus käyttöön.

3. Asenna nyt joko Acrobat DC Classic tai Acrobat XI.

4. Avaa Chrome ja ota laajennus käyttöön, (jos sitä ei ole jo tehty vaiheessa 2).

5. Käytä laajennusta HTML-tiedoston muuntamiseen PDF-muotoon tai avaa PDF-tiedosto Chromessa.

Laajennus on edelleen odotustilassa ja mitään ei tapahdu.

Verkkosivun muuntaminen PDF-muotoon ei toimi
    Verkkosivun muuntaminen PDF-muotoon ei toimi

PDF-tiedoston avaaminen Chromessa ei toimi
    PDF-tiedoston avaaminen Chromessa ei toimi

Ratkaisu: Avaa Acrobat DC, ja sulje se muutaman sekunnin kuluttua

Kokeile seuraavaa tilapäisratkaisua:

• Avaa Acrobat Reader DC, ja sulje se muutaman sekunnin kuluttua. Yritä nyt käyttää Chrome-laajennusta PDF-tiedoston avaamiseen tai HTML-tiedoston muuntamiseen PDF-muotoon.