Tässä artikkelissa annetaan ohjeet, joita sinun tulee noudattaa, mikäli olet hankkinut Acrobatin pysyvän jälleenmyyntikäyttöoikeuden (sarjanumeron). Jälleenmyyjältä saatua sarjanumeroa ei voida käyttää Acrobat DC -kokeiluversiossa. Lataa ja asenna Acrobat 2017 -ohjelmisto. Noudata alla olevia vaiheita:

1. Lataa Acrobat 2017 -asennusohjelma

Lataa Acrobat 2017 -asennusohjelma alla mainituista sijainneista.

Windows Mac OS
Acrobat Pro 2017 Acrobat Pro 2017 – Windows Acrobat Pro 2017 – macOS

2. Poista Acrobat DC -kokeiluversion asennus

Windows

1. Siirry aloitusvalikossa olevaan Ohjauspaneeliin.

Siirry aloitusvalikossa olevaan Ohjauspaneeliin
  2. Valitse Ohjelmat tai Ohjelmat ja toiminnot.

Valitse Ohjelmat tai Ohjelmat ja toiminnot
  3. Valitse Acrobat luettelosta ja napsauta sitten Poista asennus -painiketta.

Valitse Acrobat luettelosta ja napsauta sitten Poista asennus -painiketta

Mac OS

1. Siirry Ohjelmat-kansioon.

Ohjelmat-kansio
  2. Avaa Adobe Acrobat DC -sovelluskansio.

Avaa Adobe Acrobat DC -sovelluskansio
  3. Suorita Acrobat Uninstaller.

Suorita Acrobat Uninstaller

3. Asenna ladattu Acrobat 2017

3.1 Asentaminen Windowsiin

Windows-asennusohjelmat ovat automaattisesti purkautuviaexe-tiedostoja. Suorita ladattu .exe-tiedosto, jolloin asennusohjelman tiedostot puretaan työpöydälle Adobe Acrobat -kansioon. Jos haluat asentaa Acrobatin Windowsiin, toimi seuraavasti:

1. Käynnistä asennus avaamalla Adobe Acrobat -kansio, joka purettiin ladatusta .exe-tiedostosta ja suorita Setup.exe-tiedosto. Anna sarjanumero noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
  2. Kun asennus on valmis, käynnistä Acrobat ja kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi.

3.2 Asentaminen macOS-käyttöjärjestelmään

Jos haluat asentaa Acrobatin macOS-järjestelmään, asenna ladattu asennusohjelmapaketti. MacOS:lle tarkoitetut asennusohjelmat ovat tyyppiä .pkg, ja niissä on asennusohjelman suorittamiseen tarvittavat käyttöliittymäkehotteet.

Kun asennus on valmis, käynnistä Acrobat ja kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi.