Acrobat kaatuu, kun liitä sähköpostiin -kuvaketta napsautetaan | macOS Mojave 10.14

Ongelma: Acrobat kaatuu, kun liitä sähköpostiin -kuvaketta napsautetaan

Kun yrität liittää PDF-tiedoston sähköpostiviestiin Acrobat:n Liitä sähköpostiin -kuvakkeen avulla macOS Mojave -käyttöjärjestelmässä, Acrobat kaatuu ja seuraava virheilmoitus näytetään: ”Acrobat Pro suljettiin odottamatta”.

Acrobat kaatuu, kun Liitä sähköpostiin -kuvaketta napsautetaan

Syynä on yleensä jompikumpi seuraavista:

• SendMail-kansiolla ei ole riittäviä oikeuksia.
  • SendMail-kansio on vioittunut.

Ratkaisu

Yritä seuraavia vaiheita ongelman ratkaisemiseksi:

1. Valitse työpöydän valikkopalkista Siirry > Siirry kansioon.

Valitse Siirry > Siirry kansioon

2. Kirjoita Siirry kansioon -valintaikkunan tekstikenttään /private/var ja valitse sitten SIIRRY.

Siirry kansioon

3. Etsi valintaikkunan oikeassa yläkulmassa olevan hakukentän avulla kohde SendMail. (Varmista, että valitset Var-kansion, muuten sitä ei ehkä löydy.)

Etsi Sendmail-kansiota

4. Siirrä SendMail-kansio Roskakoriin.

5. Sulje Acrobat ja käynnistä se uudelleen. (SendMail-kansio luodaan uudelleen, minkä pitäisi korjata ongelma.)