Vain kaksipuoliset skannerit – Jos valitset Acrobat DC:n heinäkuun 2015 päivityksen jälkeen Mukautettu skannaus -valintaikkunassa Puolet > Molemmat puolet ja Esiasetukset (Väritilan automaattinen tunnistus, Mustavalkoinen jne.), vain etupuoli skannataan.

Ratkaisu

Pystymme korjaamaan ongelman Acrobat DC:n seuraavassa päivityksessä. Ongelma voidaan kiertää käyttämällä skannerin alkuperäistä käyttöliittymää Mukautettu skannaus -toiminnon kautta. Noudata alla oleva ohjeita.

1. Valitse Tiedosto > Luo > PDF skannerista > Mukautettu skannaus.

2. Valitse Mukautettu skannaus -valintaikkunassa avattavan Skanneri-valikon vierestä Asetukset.

Huomautus: varmista, että skanneri on yhdistetty ja valittu avattavasta Skanneri-valikosta.

Mukautettu skannaus -valintaikkuna
  3. Valitse Skannerin asetukset -valintaikkunan avattavasta Käyttöliittymä-valikosta Näytä skannerin oma käyttöliittymä ja valitse sitten OK.

Skannerin asetukset -valintaikkuna
  4. Valitse skannerin Mukautettu skannaus -valintaikkunasta Skannaa.

Mukautettu skannaus -valintaikkuna
  5. Skannauksen aikana näytössä näkyy nyt skannerin alkuperäinen TWAIN-ohjainliittymä (vaihtelee skannerimallin mukaan). Valitse haluamasi asetukset ja sitten Skannaa.

Skannerin TWAIN-ohjaimen käyttöliittymänäyttö