Acrobatin virheilmoitus Aloituskohtaa ei löydy käytettäessä MS Office 2016 -versiota

Ongelma: ”Aloituskohtaa ei löydy” -virheilmoitus käynnistyksen aikana

Seuraava virheilmoitus tulee näkyviin Windows 7 SP1 -tietokoneissa, joihin on asennettu Office 2016, kun Acrobat käynnistyy:

”Prosessin aloituskohtaa ucrtbase.terminate ei löytynyt dynaamisesta linkkikirjastosta api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll."

”Aloituskohtaa ei löydy” -virheilmoituskehote

Acrobatin ”Aloituskohtaa ei löydy” -virheilmoitus

Tämä ongelma liittyy Office 2016 -asennukseen, sillä se ei aina asenna VS2015 runtime -sovellusta Windows 7 -tietokoneille.

Ongelman voi kiertää asentamalla manuaalisesti VS2015 runtime. Kun runtime on asennettu, Acrobatin tulee käynnistyä ilman tätä virheilmoitusta.

Ratkaisu: Asenna Microsoft Visual C++ (x64) runtime

Lataa Microsoft Visual C++ 2015 runtimeMicrosoftin latauskeskuksesta. Asenna se kaksoisnapsauttamalla ladattua tiedostoa (vc_redist.x64.exe 64-bittisissä tietokoneissa ja vc_redist.x86.exe 32-bittisissä tietokoneissa).

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa