Ongelma: ”Aloituskohtaa ei löydy” -virheilmoitus käynnistyksen aikana

Seuraava virheilmoitus tulee näkyviin Windows 7 SP1 -tietokoneissa, joihin on asennettu Office 2016, kun Acrobat käynnistyy:

”Prosessin aloituskohtaa ucrtbase.terminate ei löytynyt dynaamisesta linkkikirjastosta api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll."

”Aloituskohtaa ei löydy” -virheilmoituskehote
Acrobatin ”Aloituskohtaa ei löydy” -virheilmoitus

Tämä ongelma liittyy Office 2016 -asennukseen, sillä se ei aina asenna VS2015 runtime -sovellusta Windows 7 -tietokoneille.

Ongelman voi kiertää asentamalla manuaalisesti VS2015 runtime. Kun runtime on asennettu, Acrobatin tulee käynnistyä ilman tätä virheilmoitusta.

Ratkaisu: Asenna Microsoft Visual C++ (x64) runtime

Lataa Microsoft Visual C++ 2015 runtimeMicrosoftin latauskeskuksesta. Asenna se kaksoisnapsauttamalla ladattua tiedostoa (vc_redist.x64.exe 64-bittisissä tietokoneissa ja vc_redist.x86.exe 32-bittisissä tietokoneissa).