Adobe Acrobat 9 näyttää virheviestin ”Organizer-tietokanta on vioittunut ja se palautetaan, kun Acrobat käynnistetään seuraavan kerran. Sulje sovellus ja auki olevat verkkoselaimet.”

Tämä virhe voi esiintyä Acrobatin avaamisen tai sulkemisen yhteydessä, PDF-tiedoston avaamisen tai sulkemisen yhteydessä tai kun Acrobat sulkeutuu yllättäen. Virhe toistuu, vaikka Acrobat käynnistetään uudelleen.

Ratkaisu

Luo Organizer90-tiedosto uudelleen.

Tämä virhe esiintyy, kun Organizer90-niminen Organizer-datatiedosto on vioittunut. Acrobat voidaan pakottaa luomaan vioittumaton korvaava tiedosto poistamalla Organizer90.

Mac OS -käyttöjärjestelmä:

1. Lopeta Acrobat.
  2. Valitse Finderissa Siirry > Koti.
  3. Siirry kotikansiossa kohtaan Kirjasto/Sovellustuki/Adobe/Acrobat.
  4. Tee Acrobat-kansiossa jokin seuraavista:

• Jos käytät PowerPC-pohjaista Macintosh-tietokonetta, avaa 9.0_ppc-kansio.
    • Jos käytät Intel-pohjaista Macintosh-tietokonetta, avaa 9.0_x86-kansio.
  5. Siirrä Organizer90 roskakoriin.
  6. Käynnistä tietokone uudelleen.
  7. Käynnistä Acrobat.

Windowsissa:

Huomautus: Näissä ohjeissa edellytetään etsimään piilotetut kansiot. Windowsin resurssienhallinta ei oletuksena näytä piilotettuja kansioita. Jos haluat tuoda piilotetut kansiot näkyviin, katso Näytä piilotetut tiedostot, kansiot ja tiedostopäätteet | Windows XP, Vista ja Windows 7) (kb402324).

1. Sulje Acrobat.
  2. Siirry Windowsin resurssienhallinnassa johonkin seuraavista sijainneista:

• Windows XP: C:\Documents and Settings\[käyttäjänimi]\Application Data\Adobe\Acrobat\9.0
    • Windows Vista ja Windows 7: C:\Users\[käyttäjänimi]\AppData\LocalLow\Adobe\Acrobat\9.0

Huomautus:

Pääset helposti kansioon avaamalla resurssienhallinnan ja kirjoittamalla osoiteriville %APPDATA%/../LocalLow.

3. Poista Organizer90.
  4. Käynnistä tietokone uudelleen.
  5. Käynnistä Acrobat.