Virhe ”Organizer-tietokanta on vioittunut ja se palautetaan...” | Acrobat 9

Ongelma

Adobe Acrobat 9 näyttää virheviestin ”Organizer-tietokanta on vioittunut ja se palautetaan, kun Acrobat käynnistetään seuraavan kerran. Sulje sovellus ja auki olevat verkkoselaimet.”

Tämä virhe voi esiintyä Acrobatin avaamisen tai sulkemisen yhteydessä, PDF-tiedoston avaamisen tai sulkemisen yhteydessä tai kun Acrobat sulkeutuu yllättäen. Virhe toistuu, vaikka Acrobat käynnistetään uudelleen.

Ratkaisu

Luo Organizer90-tiedosto uudelleen.

Tämä virhe esiintyy, kun Organizer90-niminen Organizer-datatiedosto on vioittunut. Acrobat voidaan pakottaa luomaan vioittumaton korvaava tiedosto poistamalla Organizer90.

Mac OS -käyttöjärjestelmä:

1. Lopeta Acrobat.
  2. Valitse Finderissa Siirry > Koti.
  3. Siirry kotikansiossa kohtaan Kirjasto/Sovellustuki/Adobe/Acrobat.
  4. Tee Acrobat-kansiossa jokin seuraavista:

• Jos käytät PowerPC-pohjaista Macintosh-tietokonetta, avaa 9.0_ppc-kansio.
    • Jos käytät Intel-pohjaista Macintosh-tietokonetta, avaa 9.0_x86-kansio.
  5. Siirrä Organizer90 roskakoriin.
  6. Käynnistä tietokone uudelleen.
  7. Käynnistä Acrobat.

Windowsissa:

Huomautus: Näissä ohjeissa edellytetään etsimään piilotetut kansiot. Windowsin resurssienhallinta ei oletuksena näytä piilotettuja kansioita. Jos haluat tuoda piilotetut kansiot näkyviin, katso Näytä piilotetut tiedostot, kansiot ja tiedostopäätteet | Windows XP, Vista ja Windows 7) (kb402324).

1. Sulje Acrobat.
  2. Siirry Windowsin resurssienhallinnassa johonkin seuraavista sijainneista:

• Windows XP: C:\Documents and Settings\[käyttäjänimi]\Application Data\Adobe\Acrobat\9.0
    • Windows Vista ja Windows 7: C:\Users\[käyttäjänimi]\AppData\LocalLow\Adobe\Acrobat\9.0
    Huomautus:

Pääset helposti kansioon avaamalla resurssienhallinnan ja kirjoittamalla osoiteriville %APPDATA%/../LocalLow.

3. Poista Organizer90.
  4. Käynnistä tietokone uudelleen.
  5. Käynnistä Acrobat.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa