Kun yrität luoda PDF-tiedostoa Adobe Acrobat Distiller -ohjelmalla, saat esimerkiksi seuraavanlaisen PostScript-virhelokin:

%%[ Error: undefined; OffendingCommand: setdistillerparams; ErrorInfo: CalCMYKProfile U.S. Web Coated (SWOP) v2 ]%%

%%[ Flushing: rest of job (to end-of-file) will be ignored ]%%

Error accessing color profile: U.S. Web Coated (SWOP) v2

%%[ Warning: PostScript error. No PDF file produced. ] %%

Distill Time: 0 seconds (00:00:00)

**** End of Job ****

Kun PDFMaker-ominaisuutta käytetään Microsoft Office -sovelluksessa, PDFMaker saattaa antaa virheilmoituksen ”VIRHE”, jonka jälkeen näkyy viesti ”Adobe PDF -tulostin epäonnistui PDF-tiedoston luomisessa”.

Ratkaisut

Suorita yksi tai useampi seuraavista ratkaisuista:

Ratkaisu 1: Asenna USWebCoatedSWOP.icc-profiili uudelleen.

Profiilien lataaminen ja purkaminen

1. Lataa korvaavat ICC-profiilit Adoben WWW-sivustolta osoitteesta www.adobe.com/fi/support/downloads/product.jsp?product=62&platform=Windows.

2. Pura ZIP-tiedosto.

Huomautus: Windows 2000 -käyttöjärjestelmän käyttäjät voivat käyttää esimerkiksi WinZip- tai WinRAR-apuohjelmia ZIP-tiedoston purkamiseen napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ladattua ZIP-tiedostoa ja valitsemalla Pura-vaihtoehdon. Windows XP:n käyttäjät voivat napsauttaa hiiren kakkospainikkeella ZIP-tiedostoa ja valita Pura kaikki tiedostot -vaihtoehdon.

Puuttuvan tai vioittuneen profiilin asentaminen:

1. Siirry USWebCoatedSWOP.icc-profiiliin. (AdobeICCProfiles_0805.zip-arkisto sisältää kaksi hakemistoa: CMYK Profiles ja RGB Profiles. USWebCoatedSWOP.icc on CMYK-kansiossa).

2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella profiilia ja valitse Asenna profiili.

Huomautus: Siirry Ratkaisuun 2, jos Poista profiili -vaihtoehto on valittavissa.

Ratkaisu 2: Poista vioittuneet profiilit ja asenna ne manuaalisesti uudelleen.

Lataa ja pura korvaavat profiilit ennen vioittuneiden tiedostojen poistamista:

1. Lataa korvaavat ICC-profiilit Adoben WWW-sivustolta osoitteesta www.adobe.com/fi/support/downloads/product.jsp?product=62&platform=Windows

2. Pura ZIP-tiedosto.

Huomautus: Windows 2000 -käyttöjärjestelmän käyttäjät voivat käyttää esimerkiksi WinZip- tai WinRAR-apuohjelmia ZIP-tiedoston purkamiseen napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ladattua ZIP-tiedostoa ja valitsemalla Pura-vaihtoehdon. Windows XP:n käyttäjät voivat napsauttaa hiiren kakkospainikkeella ZIP-tiedostoa ja valita Pura kaikki tiedostot -vaihtoehdon.

Poista vioittuneet profiilit ja asenna ne uudelleen seuraavasti:

1. Siirry USWebCoatedSWOP.icc-profiiliin. (AdobeICCProfiles_0805.zip-arkisto sisältää kaksi hakemistoa: CMYK Profiles ja RGB Profiles. USWebCoatedSWOP.icc on CMYK-kansiossa).

2. Valitse hiiren kakkospainikkeella USWebCoatedSWOP.icc ja valitse Kopioi.

3. Jos käytössä on Windowsin 32-bittinen järjestelmä, siirry kohtaan C:\Program Files\Common Files\Adobe\Color\Profiles\Recommended. Jos käytössä on Windowsin 64-bittinen järjestelmä, siirry kohtaan C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Color\Profiles\Recommended.

4. Poista luettelosta kaikki USWebCoatedSWOP.icc-tiedostot.

5. Valitse Muokkaa > Liitä.

6. Jos käytössä on Windowsin 32-bittinen järjestelmä, siirry kohtaan C:\WINDOWS\system32\spool\drivers\color. Jos käytössä on Windowsin 64-bittinen järjestelmä, siirry kohtaan C:\WINDOWS\sysWOW64\spool\drivers\color.

7. Poista luettelosta kaikki USWebCoatedSWOP.icc-tiedostot.

8. Valitse Muokkaa > Liitä.

Ratkaisu 3: Poista vioittuneet profiilit joboption-toiminnosta.

Huomautus: Tämä ratkaisu poistaa virheilmoituksen, mutta ei ratkaise ongelman syytä. Joboption-toiminnon poistaminen käytöstä voi muuttaa värejä näytöllä tai tulostettaessa.

1. Käynnistä Distiller valitsemalla Käynnistä > Ohjelmat > Acrobat Distiller.

2. Valitse Distillerissä Asetukset > Muokkaa Adobe PDF -asetuksia.

3. Valitse Väri-välilehti.

4. Vaihda Värinhallintakäytännöt-kohtaan vaihtoehto Jätä väri ennalleen.

5. Valitse Tallenna nimellä.

6. Nimeä muokattu joboption-tiedosto, valitse Tallenna ja napsauta OK.

7. Toista vaiheet 2–6 muille joboption-tiedostoille, joita käytetään tiedostojen muuntamiseen PDF-muotoon.

8. Valitse Tiedosto > Poistu.

Taustatietoja

Tämän virheen aiheuttavat vioittuneet ICC-profiilit. Acrobat luo virheilmoituksen, kun se ei pysty käyttämään tai lataamaan profiileja.

Lisätietoja

Määritä, onko tietokoneessasi Windowsin 32- vai 64-bittinen versio (TechNote kb407673)