Yleinen JavaScript-objekti ei ole käytettävissä OLE-liittymän kautta avatuissa PDF-tiedostoissa

Acrobatin toukokuun 2021 tietoturvapäivityksessä estämme OLE-liittymän kautta avattujen PDF-tiedostojen yleisten objektien käytön. Tämä tehdään yleisten objektien käytön estämiseksi. Et pysty lisäämään tai käyttämään yleisen objektin mitään olemassa olevaa määritettä Acrobatin JavaScript-kehyksessä.

Jos haluat käyttää tai laajentaa yleistä objektia, poista Global Object Security (GOS) -käytäntöasetus Acrobatissa käytöstä seuraavasti:

1. Valitse Acrobatissa Muokkaa > Oletusarvot (Windows) tai Acrobat > Asetukset (macOS).

2. Valitse vasemmasta ruudusta JavaScript ja poista sitten Ota käyttöön yleinen objektien suojauskäytäntö -asetuksen valinta.

Poista Ota käyttöön yleinen objektien suojauskäytäntö -asetuksen valinta

3. Valitse OK. Sulje Acrobat ja avaa se sitten uudelleen.