Ongelma: Tyhjä näyttö avautuu Acrobat-ikkunan päälle

Mac OS -käyttöjärjestelmässä tyhjä näyttö avautuu Acrobat DC -sovellusikkunan päälle. Samaan aikaan Acrobatin sulkeminen ei onnistu. Tämä ongelma ilmenee sellaisissa Mac OS -käyttöjärjestelmissä, joissa on kaksi näyttöä, silloin kun toinen näytöistä on retina-näyttö.

Ratkaisut

Tee jokin seuraavista toimista:

• Kun tyhjä näyttö on valittuna, paina ESC-näppäintä.
  • Irrota toinen näyttö ja käynnistä Acrobat uudelleen.

Lisätietoja

Kahden näytön kokoonpanossa, jossa toinen näyttö on muu kuin korkean DPI:n (HiDPI) laite ja toinen näyttö on Retina-näyttö, Acrobat-valintaikkuna vääristyy eikä käyttäjä voi ohittaa sitä. Tämä luo vaikutelman siitä, että Acrobat tai Reader on jumittunut.

Yhdistä muu kuin HiDPI-laite HiDPI-laitteeseen ja käynnistä Acrobat HiDPI-laitteella. Käynnistä jokin Acrobat-valintaikkuna (CEF) ja siirrä ikkuna muuhun kuin HiDPI-laitteeseen. Valintaikkunanäkymä vääristyy.