Acrobat:n käyttöliittymä ei tule näkyviin käynnistettäessä. | Mac

Ongelma: Acrobatin käyttöliittymä ei näy käynnistettäessä Mac-tietokoneella

Kun yrität avata asiakirjan Acrobat:ssä Mac-tietokoneella, Acrobatin kuvake näkyy Dockissa, mutta käyttöliittymä ei ole näkyvissä.

Mahdollinen syy: Jos käytät useita näyttöjä, saatat kohdata tämän ongelman.

Tilapäisratkaisu: Valitse Acrobatin Ikkuna-valikosta Zoomaus tai irrota ulkoiset näytöt

Ratkaise ongelma kokeilemalla seuraavia tilapäisratkaisuja annetussa järjestyksessä.

Tilapäisratkaisu 1: Valitse Acrobatin Ikkuna-valikosta Zoomaus

1. Avaa PDF-tiedosto Acrobat:ssä. Acrobat:n kuvake näkyy Dockissa.

Acrobat:n kuvake Dockissa.

2. Acrobat:n valikot, kuten Tiedosto, Näytä, Muokkaa, Ikkuna ja Ohje, näkyvät yläreunassa.

Acrobatin valikko

3. Valitse Ikkuna-valikosta Zoomaus.

Ikkuna-valikko

Acrobatin käyttöliittymä näkyy etualalla.

Tilapäisratkaisu 2: Irrota ulkoiset näytöt

• Irrota kaikki ulkoiset näytöt. Acrobatin käyttöliittymä näkyy etualalla.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa