Ongelma: Acrobatin käyttöliittymä ei näy käynnistettäessä Mac-tietokoneella

Kun yrität avata asiakirjan Acrobat DC:ssä Mac-tietokoneella, Acrobatin kuvake näkyy Dockissa, mutta käyttöliittymä ei ole näkyvissä.

Mahdollinen syy: Jos käytät useita näyttöjä, saatat kohdata tämän ongelman.

Tilapäisratkaisu: Valitse Acrobatin Ikkuna-valikosta Zoomaus tai irrota ulkoiset näytöt

Ratkaise ongelma kokeilemalla seuraavia tilapäisratkaisuja annetussa järjestyksessä.

Tilapäisratkaisu 1: Valitse Acrobatin Ikkuna-valikosta Zoomaus

1. Avaa PDF-tiedosto Acrobat DC:ssä. Acrobat DC:n kuvake näkyy Dockissa.

Acrobat DC:n kuvake Dockissa.
  2. Acrobat DC:n valikot, kuten Tiedosto, Näytä, Muokkaa, Ikkuna ja Ohje, näkyvät yläreunassa.

Acrobatin valikko
  3. Valitse Ikkuna-valikosta Zoomaus.

Ikkuna-valikko

Acrobatin käyttöliittymä näkyy etualalla.

Tilapäisratkaisu 2: Irrota ulkoiset näytöt

• Irrota kaikki ulkoiset näytöt. Acrobatin käyttöliittymä näkyy etualalla.