Hiiren osoitin muuttuu mustaksi laatikoksi

Jos hiiren osoitin muuttuu mustaksi laatikoksi, kun sitä liikutetaan tyhjien alueiden yli PDF-dokumentissa, käytä alla olevaa tilapäisratkaisua.

Ongelma on ajoittainen ja siitä on raportoitu Acrobat Reader DC:n ja Acrobatin toukokuun 2016 julkaisua varten.

Ratkaisu: Poista kuvan välimuistitiedosto

Adobe pyrkii ratkaisemaan ongelman. Sillä välin voit noudattaa tilapäisratkaisuna seuraavia ohjeita:

1. Avaa paikallinen appdata-kansio:
    C:\Users\<käyttäjänimi>\AppData\Local\Adobe\Acrobat\DC
  2. Poista seuraava tiedosto paikallisesta appdata-kansiosta:
    • Acrobat Reader DC: IconCacheRdr.dat
    • Acrobat DC: IconCacheAcro.dat
  3. Käynnistä Acrobat Reader DC tai Acrobat DC uudelleen.