Ongelma: Kun muunnat Visio-tiedostoa PDF-muotoon pikavalikon kautta (hiiren kakkospainike) App-V-ympäristössä, Acrobat antaa virheilmoituksen ”PDFMaker-tiedostoja puuttuu”.

PDFMaker-tiedostoja puuttuu -virheilmoitus

Ratkaisu/tilapäisratkaisu:

1. Käytä Visiossa olevaa Acrobat-laajennusta PDF-tiedoston luomiseen

Visiossa oleva Acrobat-laajennus

2. Luo rekisteriavain:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\\Visio\Application]"AddonsPath"="C:\\ProgramData\\Microsoft\\AppV\\Client\\Integration\\AD27D1EE-7CF5-4AD2-B5B3-C34AD99B76EA\\Root\\PDFMaker\\Office"

Lataa