iFilter-PDF-haku ei toimi Windows 8 x64:ssä

Windows 8:n 64-bittinen versio tukee valmiiksi PDF iFilteriä, joka mahdollistaa PDF-tiedostojen hakemistoinnin, jonka avulla voit hakea tiettyä tekstiä. Acrobatin tai Reader 11.0:n asentaminen rikkoo tämän toiminnon. Se kirjoittaa Windows 8:n alkuperäisen iFilter-rekisterikirjauksen päälle tuotteen rekisterikirjauksen.

Ratkaisu

Tee jokin seuraavista toimista:

• Päivitä Acrobat / Reader 11.0.4 tai uudempi versio. Ongelma on korjattu versiossa 11.0.4.
  • PDF iFilter 9:ää ei tueta Windows 8:ssa. Päivitä versioon PDF iFilter 11 täältä.

Jos et voi päivittää Acrobatia/Readeriä tai PDF iFilteriä, voit korjata tilanteen seuraavasti.

Ratkaisu: Palauta rekisterikirjaus Windows 8:n alkuperäiseksi kirjaukseksi toimimalla seuraavasti:

1. Siirry kohtaan HKEY_CLASSES_ROOT\.pdf\PersistentHandler. Luo avain, jos sitä ei ole.

2. Varmista, että sen arvo on 1AA9BF05-9A97-48c1-BA28-D9DCE795E93C. Jos Acrobat- tai Reader-asennuksessa kirjoitettiin kirjauksen F6594A6D-D57F-4EFD-B2C3-DCD9779E382E päälle, palauta se alkuperäiseen arvoonsa.

3. Jos olet asentanut kolmannen osapuolen PDF iFilter -suodattimia, asenna ne uudelleen.

4. Käynnistä Windows Search -palvelu uudelleen:

1. Siirry kohtaan Tehtävienhallinta > Palvelut.
    2. Valitse WSearch.
    3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Käynnistä uudelleen.