PDF-tiedostoa avattaessa tietokone käynnistyy uudelleen tai näkyy sininen näyttö. Näytöllä saattaa näkyä seuraavanlaisia virheilmoituksia:

• ”Sivun prosessoinnissa tapahtui virhe. Järjestelmäresurssit eivät ole riittävät pyydetyn palvelun suorittamiseksi.”
  • ”Huomautuksen tai linkin prosessoinnissa tapahtui virhe. Ilmeni tiedoston syöttö- tai tulostusvirhe."
  • ”Ilmeni tiedoston syöttö- tai tulostusvirhe."

Syy

• Käytössä on ATI:n pöytäkoneelle tarkoitettu näytönohjain, jonka ajurin versio on 8.291 tai 8.301. Lisäksi Acrobatin sivun näyttöasetuksissa on valittuna vaihtoehto ”Käytä 2D GPU-grafiikkakiihdytystä”.
  • Käytössä on Lenovo T60P -merkkinen kannettava tietokone, jonka ajurin versio on 8.293. Lisäksi Acrobatin sivun näyttöasetuksissa on valittuna vaihtoehto ”Käytä 2D GPU-grafiikkakiihdytystä”.

Ratkaisu

Tee jokin seuraavista toimenpiteistä:

Ratkaisu 1: poista Acrobat 2D GPU-grafiikkakiihdytys käytöstä.

1. Valitse Acrobatissa tai Adobe Readerissa Muokkaa > Oletusarvot.
  2. Siirry Sivun näyttö -paneeliin.
  3. Poista valinta kohdasta Käytä 2D GPU-grafiikkakiihdytystä.
  4. Valitse OK.

Ratkaisu 2: asenna päivitetyt näytönohjaimen ajurit Lenovo T60P -merkkiseen kannettavaan tietokoneeseen.

Tarkista Lenovon verkkosivusto saadaksesi tietoa päivitetystä ajurista näytönohjaimelle.

Taustatietoja

Pöytäkoneiden näytönohjaimet, joihin tämä vaikuttaa, ovat ATI Radeon X1300, ATI Radeon X1600 ja ATI Radeon X1800. ATI on tietoinen tästä ongelmasta ja pyrkii toimittamaan päivitetyn ajurin. Tämä ongelma ilmenee myös Lenovo T60P -merkkisessä kannettavassa tietokoneessa, kun sen kanssa käytetään ATI Mobility FireGL V5200 -ajuria. Tarkista Lenovon verkkosivusto saadaksesi tietoa päivitetyn ajurin saatavuudesta.