Adobe Acrobat 8.1 tukee Microsoft Windows Vista -käyttöjärjestelmää, Office 2007 -versiota ja Windows x64 -järjestelmää. Katso lisätietoja Acrobat 8.1 -päivityksestä TechNotesta kb401730. Acrobat 7 ja sitä vanhemmat versiot eivät tue Windows Vistaa.

Acrobat 8 -version tukikäytäntö Windows Vistassa

Saadaksesi päivityksen käyttöön:

1. Käynnistä Acrobat 8.
  2. Valitse Ohje > Tarkista päivitykset. 8.1-päivitys latautuu ja asennetaan automaattisesti.

Huomautus: Windowsin 64-bittisissä järjestelmissä on tiedossa ongelma, joka aiheuttaa sen, että Adobe PDF -tulostin ei toimi oikein. Microsoft on julkaissut korjaustiedoston tälle ongelmalle, josta on kerrottu Microsoftin tukitietokannan artikkelissa 930627 Microsoftin Ohje- ja tukisivustolla osoitteessa http://support.microsoft.com. Tämä korjaustiedosto sisältyy myös Windows Vista Service Pack 1 -päivitykseen (SP1). Adobe on testannut korjaustiedoston ja kun se on asennettu, se tukee Adobe PDF -tulostinta. Tämä korjaustiedosto sisältyy myös Vista SP1 -päivitykseen.

Tiedossa olevat rajoitukset ja ongelmat koskien Acrobat 7 -version käyttöä Windows Vistassa

Ongelma: Asennuksen poistamisvaiheessa Acrobat 7 -asennusohjelma varoittaa, että Acrotray.exe- ja Explorer.exe-tiedostot ovat käytössä ja ne täytyy sulkea ennen asennuksen jatkamista.

Ratkaisu: Napsauta asennuksen poistovaiheessa Ohita-painiketta jatkaaksesi Acrobat 7 -version poistamista. Sinun täytyy ehkä käynnistää järjestelmä uudelleen Acrobat 7 -version poistamisen jälkeen.

Ongelma: Ohje > Havaitse ja korjaa -kohdan alla oleva komento ei ole käytettävissä suojatulla järjestelmänvalvoja- tai käyttäjätilillä.

Ratkaisu: Käytä Havaitse ja korjaa -ominaisuutta Ohjauspaneelin kohdasta Lisää tai poista ohjelmia.

Ongelma:PDF-tiedostoa muunnettaessa hiiren kakkospainikkeella valittava pikavalikko ei ole käytettävissä.

Ratkaisu: Muunna tiedosto Acrobat 7 -versiossa tai alkuperäisessä sovelluksessa.

Ongelma:Internet Explorer 7 -versiossa Web Capture -painike ei ole käytettävissä uudella välilehdellä.

Ratkaisu: Sieppaa sivusto ensimmäiseltä välilehdeltä tai käytä Acrobat 7 -versiota sivuston sieppaamiseen.