Uusi RunOnce-rekisteriavain luodaan jokaisella käyttäjän sisäänkirjautumiskerralla

Acrobat/Reader 11.0.10 ja 10.1.13 -päivitysten (Windows) myötä uusi RunOnce-rekisteriavain luodaan joka kerta, kun käyttäjä kirjautuu sisään tietokoneeseen. Vaikka tämä uusi avain ei käynnistä suoritettavaa tiedostoa, eikä siten hidasta järjestelmän käynnistymistä, se saa tällaisia avainmuutoksia valvovat kolmannen osapuolen ohjelmat näyttämään hälytyksen.

Tätä ongelmaa ei esiinny Mac OS -käyttöjärjestelmässä.

Ratkaisu 1: Kirjaudu ulos tietokoneelta ja kirjaudu sitten takaisin sisään

Ratkaisu 2: Suorita manuaalisesti msi-asennusohjelma

Suorita täällä julkaistu msi-asennusohjelma. Tarvittaessa käynnistä tietokone uudelleen.