Adobe Acrobat ei voinut ladata tähän dokumenttiin liittyvää hakuindeksiä

Ongelma: Adobe Acrobat ei voinut ladata tähän dokumenttiin liittyvää hakuindeksiä

Kun avaat PDF-muotoisen dokumentin, johon liittyy indeksi, Acrobat kehottaa sinua lataamaan indeksitiedoston, mutta kun napsautat Lataa-painiketta, näyttöön tulee seuraava virheilmoitus:

Adobe Acrobat ei voinut ladata tähän dokumenttiin liittyvää hakuindeksiä (<.pdx-tiedoston sijainti>). Indeksi on vioittunut tai se ei ole yhteensopiva tämän version kanssa. Tämän vuoksi haut dokumentissa kestävä kauemmin. On suositeltavaa, että luot indeksin uudelleen käyttämällä Adobe Acrobat Pron Luettelo-ominaisuutta tai ottamalla yhteyttä dokumentin tekijään.

Lataa liittyvä indeksitiedosto

Hakuindeksitiedoston latausvirhe

Ratkaisu: hae liittyvä indeksitiedosto manuaalisesti

1. Valitse Acrobatissa Muokkaa > Tarkennettu haku.

2. Valitse Tarkennettu haku -valintaikkunasta Näytä lisää asetuksia.

Tarkennettu haku > Näytä lisää asetuksia

3. Valitse avattavasta Mistä etsitään -luettelosta Valitse indeksi.

Valitse indeksi

4. Valitse indeksitiedosto Indeksin valinta -valintaikkunasta ja napsauta sitten OK-painiketta.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa