Microsoft WebBrowser -säädin ona ..Net-komponentti, jonka avulla kehittäjät voivat luoda lomakkeita, joilla voi selata verkkosivuja. Tämän säätimen sivuvaikutus on, että sitä voidaan käyttää myös PDF-tiedostojen näyttämiseen lomakkeessa AcroPDF.dll-tiedoston avulla.useof the AcroPDF.dll.

Adobe ei suosittele eikä tueuseAcroPDF.dll:n käyttöä tällä tavoin. Kehittäjät, jotka ottavat tämäntyyppisen ratkaisun käyttöön PDF-tiedostojen katselua varten, saattavat havaita sovelluksessa epätavallista toimintaa.

AcroPDF-säätimen suoraa sisällyttämistä lomakkeeseen tuetaan, ja tästä on kerrottu Acrobat SDK:ssa. Katso ohjeesta Interapplication Communication API Reference kappale, jonka otsikko on ”Acrobat Interapplication Communication” ja erityisesti kuvaus AxAcroPDF-objektista. Tämä on tuettu mekanismi sekä Acrobatissa että Readerissa.

Acrobat sallii muita tapoja PDF-dokumenttien saamiseksi käyttöön omassa sovelluksessasi, ja nämä on myös kuvattu Acrobat SDK:ssa. Niistä on kerrottu täällä.