VB6:lla luodut PDF-sovellukset eivät toimi Acrobat 11.0.07:ssä.

11.0.07-päivitys toimittaa 64-bittistä tukea erillisten 32-bitin ja 64-bitin DLL-tiedostojen kautta, ja toimeenpano noudattaa Microsoftin ohjeita. Koska VB 6.x ei tarjoa 64-bittistä tukea, VB6-ympäristössä luodut sovellukset eivät enää toimi.

Tilapäisratkaisut

Käytettävissä ovat seuraavat asetukset:

• Päivitä uudempaan IDE:hen tai Visual Basicin uudempaan versioon, joka tukee 64-bittisiä DLL-tiedostoja.
  • Jos olet aikaisemmin luonut sovelluksia 32-bittisinä, koska AcroPDF.dll oli 32-bittinen ja käytät Visual Studio 2005 tai sitä uudempaa versiota, varmista, että Visual Studio Platform Target -asetuksena on Mikä tahansa suoritin (oletusarvo). Kun Mikä tahansa suoritin -asetus on käytössä, kokoonpano toimii nykyisellä suorittimella. Eli 64-bittisenä 64-bittisellä koneella ja 32-bittisenä 32-bittisellä koneella.
  • Jos hallitset loppukäyttäjän ympäristöä, älä päivitä koneita 11.0.07-versioon ennen kuin olet luonut sovelluksesi uudelleen oikeilla asetuksilla.
  • Luo sovellus niin, että verkkoselain hallitsee Acrobat- ja Reader-laajennusten latausta DLL:n suoran kutsumisen sijaan. Saat lisäideoita foorumilta.

Lisätietoja

Ohjelmistomaailma on nopeaa vauhtia siirtymässä 64-bittisiin sovelluksiin. Onkin yhä yleisempää, että tarvitaan 64-bittisiä laajennuksia ja 64-bittistä tukea. Ota huomioon seuraavat asiat: