Tutustu uusiin mielenkiintoisiin suunnitteluominaisuuksiin. Suunnittele tehokkaasti useille näytöille ja laitteille sekä painokäyttöön ja graafiseen suunnitteluun yhdellä äärettömällä piirtoalueella. Lue lisää Photoshopin uusista suunnitteluominaisuuksista.

Huomautus:

Typekit on nyt Adobe Fonts, ja se sisältyy Creative Cloudiin ja muihin tilauksiin. Lisätietoja.

templates_stock

Aloita projekteja nopeasti

Kun luot dokumenttia Photoshopissa, sinun ei tarvitse aloittaa tyhjästä piirtoalueesta, kun valittavissasi on monenlaisia Adobe Stock -malleja. Mallit sisältävät vakioresursseja ja -kuvituksia, joiden pohjalta voit luoda omia projekteja.

Mallien lisäksi voit käyttää dokumenttien luonnissa apuna Photoshopin esimäärityksiä tai luoda omia mukautettuja kokoja. Voit myös tallentaa omia esimäärityksiä käytettäviksi uudelleen.

Lisätietoja...

Creative Cloud Libraries

Creative Cloud Libraries

Adobe CreativeSync -tekniikan ansiosta suosikkiresurssisi ovat käytettävissä Creative Cloud -kirjastoissa missä, milloin ja millä laitteella tahansa.

Voit jakaa kirjastoja kaikille ja käsitellä niitä kaikkien kanssa, joilla on Creative Cloud -tili. Kun lisäät yhteiskäyttäjiä kirjastoon, valitse oikeustaso, jonka haluat heille antaa. Voit myös luoda kirjastoja, joita ja joiden päivityksiä muut käyttäjät voivat seurata.

Lisätietoja...

v3_SQD

SVG-kirjasimet

Photoshop tukee SVG-kirjasimia, mukaan lukien emoji-kirjasimet. Voit luoda uusia kuvioita yhdistämällä useita SVG-emoji-kirjasinmerkkejä. Voit luoda esimerkiksi eri maiden lippuja tai vaihtaa yhden henkilön oletushahmojen ihonvärin.

Lisätietoja...

Work with Adobe experience

Adobe Experience Design CC:n (Preview-versio) käyttö

Voit tuoda Photoshop CC -resursseja suoraan Adobe XD:hen, uuteen monipuoliseen työkaluun, jonka avulla suunnitellaan käyttäjäkokemuksia ja luodaan sivustojen ja mobiilisovellusten prototyyppejä.

Kokeile sitä jo tänään...

Piirtoalustat

Piirtoalustat

Piirtoalustat sopivat erinomaisesti reagoivaan ja monille näytöille tarkoitettuun suunnitteluun. Niiden avulla voit luoda useita erikokoisia asetteluja, asetella ne kaikki yhteen dokumenttiin ja nähdä kaiken samanaikaisesti. Voit viedä piirtoalustoja yksittäin tai useita kerrallaan. Nyt voit kopioida tason tai tasoryhmän toiseen piirtoalustaan, vaihtaa piirtoalustan taustaa nopeasti ja näyttää piirtoalustojen taustat läpinäkyvinä.

Lisätietoja...

Uudet vientivalinnat

Uudet vientivalinnat

Vie piirtoalustoja, tasoja, tasoryhmiä ja Photoshop-dokumentteja JPEG-, GIF-, PNG-, PNG-8- tai SVG-kuvaresursseina. Pikavientikomennoilla voit luoda yleisesti käytettyjä kuvaresursseja yhdellä napsautuksella. Väriprofiileja voidaan upottaa PNG- ja JPG-tiedostoihin. Voit mukauttaa kaikki vientiasetuksesi tarpeen mukaan Oletusarvot-valikossa.

Lisätietoja...

Select and Mask

Valintojen ja maskien työtila

Tarkkojen valintojen ja maskien luonti Photoshopissa on nyt nopeampaa ja helpompaa kuin koskaan aiemmin. Tarkkojen valintojen ja maskien tekemiseen on nyt tarjolla erityinen uusi työtila. Reunan hienosäädön sivellintyökalun ja muiden vastaavien työkalujen avulla voit esimerkiksi erottaa edustan elementit siististi taustasta ja tehdä paljon muuta.

Lisätietoja...

v2_match font_2

Etsi vastaava kirjasin

Enää ei tarvitse arvailla, mikä kirjasin on kyseessä, sillä voit antaa Photoshop CC:n tehdä tutkimustyön puolestasi. Älykkäiden kuva-analyysitoimintojen ansiosta Photoshop CC voi tunnistaa länsimaiset kirjasimet pelkän kuvan perusteella. Lisäksi se ehdottaa vastaavia kirjasimia Typekitin tai tietokoneesi lisensoitujen kirjasimien joukosta.

Lisätietoja...

Adobe Stock -integraatio

Adobe Stock -integraatio

Kun käsittelet resursseja Adobe Stock -sivustossa, voit avata valitun resurssin Photoshopissa suoraan sivustosta. Voit myös lisätä vesileimattuja esikatselukuvia tai lisensoituja kuvituskuvia mihin tahansa kirjastoosi. Sen jälkeen voit käyttää kuvituskuvia Photoshop-dokumenteissa kirjastoon linkitettynä resurssina.

Tarvitsemasi resurssit löytyvät näppärästi Adobe Stock -sivustosta ja kirjastosi resursseista uudella suodatetulla hakutoiminnolla. Lisäksi lisensoidut Adobe Stock -resurssit merkitään tunnuksilla tunnistamisen helpottamiseksi. Videoresursseista puolestaan on saatavana linkitettyjä esikatseluja.

Lisätietoja...

Photoshop kaikkialla

Photoshop kaikkialla

Mobiilisovellukset, kuten Photoshop Mix, Photoshop Sketch, Adobe Comp CC ja Adobe Capture CC, laajentavat Photoshopin käyttöä mobiililaitteisiisi. Voit luoda upeita suunnitelmia niin työpöydällä kuin ollessasi liikkeellä. Kokeile jotain uutta! Voit esimerkiksi muuttaa minkä tahansa kuvan kuvioksi mobiililaitteesi Capture CC -sovelluksella. Kun tallennat kuvan Creative Cloud -kirjastoon, voit käyttää sitä kuviona tai täyttökuviona Photoshop-projekteissasi.

Lisätietoja...

v2_faster everyday tasks-02

Aiempaa nopeammat päivittäiset tehtävät

Photoshop CC avaa nyt dokumentit aiempaa nopeammin ja reagoi tehokkaasti. Sisältötietoinen täyttö on jopa kolme kertaa aiempaa nopeampi ja tuottaa parempia tuloksia. Kirjasinvalikko lataa kirjasinten luettelon jopa neljä kertaa nopeammin kuin ennen.

Useiden tasotyylien käyttö

Useiden tasotyylien käyttö

Lisää tasotyylistä (mukaan lukien heittovarjo, liukuväripeitto, väripeitto, sisäreunan varjo ja viiva) helposti jopa 10 esiintymää tasoon tai tasoryhmään, ja muokkaa tyyliä uudelleen milloin tahansa. Ei enää tehosteiden rasterointia tai pinoamista eri tasoryhmiin.

Lisätietoja...

Kuviot-paneeli

Kuvioiden käyttö

Uuden Kuviot-paneelin avulla käytät kuvioita tehokkaasti. Selaa kaikkia saatavilla olevia tietyn kirjasimen kuvioita, löydä vaihtoehtoja valituille kuvioille ja yleisesti käytettyjä kuvioita, katsele ja lisää viimeksi käytettyjä kuvioita ja lajittele kuviot nopeampaa selausta varten. Käytä tietyille merkeille vaihtoehtoisia kuvioita automaattisesti suoraan uuden pikavalikon avulla. Kun viet hiiren kohdistimen kuvion päälle, näet kuvion tunnuksen, Unicode-arvon, Unicode-nimen jne.

Lisätietoja...

content aware technology-03

Sisältötietoinen rajaus

Photoshop CC:n sisältötietoinen tekniikka täyttää aukot älykkäästi, kun käytät rajaustyökalua kuvan kiertämiseen tai suoristamiseen tai kasvatat piirtoaluetta alkuperäistä kuvaa suuremmaksi.

Lisätietoja...

Kirjasinten etsiminen entistä nopeammin

Kirjasinten etsiminen entistä nopeammin

Löydä tarvitsemasi kirjasin nopeammin lisäämällä yksittäisiä kirjasimia suosikkeihisi. Rajoita hakua suodattamalla kirjasimia luokittelun (esim. pääteviivallinen tai pääteviivaton) tai visuaalisen samankaltaisuuden perusteella. Etsi tietokoneeseesi asennettujen kirjasinten tai Typekitistä synkronoitujen kirjasinten joukosta.

Lisätietoja...

SVG-tiedostojen tuonti ja vienti

SVG-tiedostojen tuonti ja vienti

Avaa ja sijoita Photoshop-suunnitelmiisi SVG-natiivitiedostoja, jotka skaalautuvat kaikenkokoisille laitteille ja kaikkiin tarkkuuksiin. Muokkaa objektia Adobe Illustratorissa kaksoisnapsauttamalla sitä. Tuo SVG-kuvaresursseja käyttämällä uutta vientiliittymää.

Lisätietoja...

Laitteen esikatselu

Laitteen esikatselu

Laitteen esikatselu ‑toiminnolla ja Adobe Preview CC ‑mobiilisovelluksella voit esikatsella suunnitelmiasi reaaliaikaisesti useilla eri iOS-laitteilla. Jos dokumentissasi on piirtoalustoja, Laitteen esikatselu ‑toiminto näyttää oikean piirtoalustan vertaamalla sen kokoa ja asentoa liitettynä olevan laitteen kokoon.

Lisätietoja...

Adobe portfolio

Adobe Portfolio

Adobe Portfoliolla voit luoda nopeasti ja helposti tyylikkään portfoliosivuston Photoshop-kuviesi esittelemistä varten. Nyt voit luoda Portfoliolla mukautetut aloitus- ja yhteystietosivut ja tavoittaa näin yleisösi paremmin.

Kokeile sitä jo tänään...