Photoshopin uusimmassa versiossa ratkaistut ongelmat

Etsitkö Photoshopin aiemmissa versioissa ratkaistuja ongelmia?

Katso Aiemmissa Photoshop-versioissa ratkaistut ongelmat.

Photoshopin tietokoneversio

Tässä asiakirjassa on lueteltu kussakin julkaisuversiossaratkaistutasiakkaiden ilmoittamat ongelmat. Jos haluat ilmoittaa ongelmasta, lähetä se meille palautesivulla.

Yhteenveto Photoshopiin lisätyistä ominaisuuksista on kohdassa Uusien ominaisuuksien yhteenveto.

Maaliskuun 2021 versio (22.3)

Photoshopin iPad-versio

Tässä asiakirjassa on lueteltu kussakin julkaisuversiossaratkaistutasiakkaiden ilmoittamat ongelmat. Toivomme, että raportoit virheistä ja lähetät pyyntöjä jatkossakin verkon palautefoorumeilla tai itse sovelluksessa.

Yhteenveto Photoshop iPadilla -sovellukseen lisätyistä ominaisuuksista on kohdassa Uusien ominaisuuksien yhteenveto.

Tammikuun 2021 versio (2.0.3)

Tämän kuukauden päivityksessä on korjaus seuraavaan asiakkaan ilmoittamaan ongelmaan:

• Japanilaisten merkkien tai kana-merkkien kirjoittaminen luo merkkien kaksoiskappaleet, kun käytetään iPadOS 14.2 -käyttöjärjestelmän ponnahdusnäppäimistöä.