Photoshop CC:n uusimmissa versioissa 20.0, 20.0.1 ja 20.0.2 ratkaistut ongelmat

Tammikuun 2019 (versio 20.0.2) julkaisu

Marraskuun 2018 (versio 20.0.1) julkaisu

Lokakuun 2018 (versio 20.0) julkaisu

Aikaisemmin versiot

Marraskuun 2018 (versio 19.1.7) julkaisu

• Tietoturvakorjaus. Katso lisätietoja tästä artikkelista.

Elokuun 2018 (versio 19.1.6) versio

• Tietoturvakorjaus, joka ratkaisee vioittumisongelman avattaessa .tga- ja .pct-tiedostoja. Katso lisätietoja tästä artikkelista.

Kesäkuun 2018 (versio 19.1.5) julkaisu

Toukokuun 2018 (versio 19.1.4) julkaisu

Huhtikuun 2018 (versio 19.1.3) julkaisu

Maaliskuun 2018 (versio 19.1.2) julkaisu

Helmikuun 2018 (versio 19.1.1) julkaisu

• Ongelma käytettäessä Ominaisuudet-paneelia: Oletusseuranta-arvo on 1, ja negatiiviset arvot eivät toimi.
  • (Vain Windows) Linssiheijastuksen esikatselu toistuu koossa 175 % ja 225 %.
  • Pakopisteen pikselitiedot näkyvät vääristyneinä, kun pisteen ylle siirrytään sivellintyökaluilla.
  • Ongelma CanoScan 9000F Mark II -skannerille määritetyn polun löytämisessä
  • (Vain Windows) Merkki-paneelin Kirjasimen nimi -kentässä vilkkuu vanha kirjasimen nimi, kun kirjasimia selataan.

Tammikuun 2018 (versio 19.1) julkaisu

Marraskuun 2017 (versio 19.0.1) julkaisu

Huomautus:

TÄRKEÄÄ – On ilmennyt ongelma, jossa Tietoja-valintaikkunassa ja Ohje > Järjestelmätiedot -valinnan jälkeen näytetty versiotieto on väärin. Lisätietoja on seuraavassa artikkelissa:

Lokakuun 2017 (versio 19.0) julkaisu