Lisätietoja Photoshop -ongelman ratkaisemisesta – Virhe: ”Grafiikkalaitetta ei virallisesti tueta 3D-toistossa”

Photoshop on havainnut näytönohjaimen, jota ei tueta 3D-toistossa

Kun avaat Photoshopin, seuraava ei-tuettujen grafiikkalaitteistojen viesti tulee näkyviin. Et kykene käyttämään 3D- tai muita toimintoja.

Photoshop Ei-tuettu grafiikkalaitteisto

Ratkaisu: Päivitä näyttökortti tai käyttöjärjestelmä

: Päivitä näyttökortti tai käyttöjärjestelmä. Photoshopin tukema grafiikkasuorittimen VRAM-muistin vähimmäismäärä on 512 Mt (suositus on vähintään 2 Gt VRAM-muistia).

Jos näyttökortissa on jo 512 Mt VRAM-muistia, mutta saat tämän virheen, päivitä näytönohjain. Päivittämällä ohjaimen voit varmistaa, että Photoshop pystyy käyttämään koko VRAM-muistia.

3D ja jotkin muut Photoshop-toiminnot vaativat 64-bittisiä alustoja.

Lisätietoja

Photoshop voi avautua ja toimia 256 Mt:n VRAM-muistilla. 3D-toiminto ja muut grafiikkasuorittimen parannetut toiminnot eivät ole käytettävissä, jos VRAM-muistia on alle 512 Mt (suositus on vähintään 2 Gt VRAM-muistia).

Yksityiskohtaisia ohjeita grafiikkasuorittimen ongelmien vianmääritykseen on kohdassa Grafiikkasuorittimen (GPU) vianmääritys.