Tarkkuus

Kuvassa olevien yksityiskohtien määrä. Digikuvien tarkkuutta mitataan käyttämällä mittayksikkönä pikseliä tuumalla (ppi). Tulostuksessa tarkkuutta mitataan käyttämällä tuumalle tulostettujen pisteiden määrää (dpi). Mitä korkeampi tarkkuus on, sitä suurempi tiedosto on.

Vasemman kuvan tarkkuus on 60 pikseliä tuumalla (ppi). Oikean kuvan tarkkuus on 240 pikseliä tuumalla (ppi). Voit lisätä kuvien yksityiskohtien määrää suurentamalla kameran tarkkuusasetusta.

TARKKUUDEN MÄÄRITTÄMINEN

PIKSELIMITTOJEN (NÄYTÖN KOON) MUUTTAMINEN