Belangrijk: Instellingen synchroniseren is niet meer beschikbaar in de huidige versies van Photoshop CC, Illustrator CC en InDesign CC. Raadpleeg deze bronnen voor meer informatie over het migreren van instellingen van eerdere versies van deze applicaties:

Instellingen migreren

Met de functie Instellingen synchroniseren heb je de vrijheid om vanaf elke locatie te werken terwijl je erop kunt vertrouwen dat je omgeving altijd is ingesteld zoals jij dat wilt.

Instellingen synchroniseren voor Creative Cloud-apps

Raadpleeg de volgende onderwerpen voor meer informatie en gedetailleerde instructies om aan de slag te gaan met je favoriete Adobe-product:

Vorige instellingen en voorkeuren importeren

Wanneer de Creative Cloud-apps worden bijgewerkt naar nieuwe versies, worden standaard alle eerder geïnstalleerde versies van de apps verwijderd. Aangepaste voorkeuren en instellingen worden gemigreerd naar de nieuwste versie van de app.

Je kunt ervoor kiezen eerder geïnstalleerde versies van apps te behouden of instellingen niet te migreren. Zie Geavanceerde opties voor bijwerken.