De Adobe Sign-functie voor aangepaste e-mailsjablonen is alleen beschikbaar voor Enterprise-services

Beschrijving van functie

Pas het uiterlijk van uitgaande berichten die door Adobe Sign worden verzonden, volledig naar uw wensen aan.

Gebruik uw eigen vertrouwde branding, kleurenschema's, afbeeldingen en tekst, en geef de e-mailberichten die u wilt versturen de gewenste opmaak:

• Wilt u alstublieft ondertekenen
  • Ondertekend en gearchiveerd
  • Herinneringen
  • Geannuleerde transacties

Als u het Enterprise-abonnement hebt, kunt u samen met ons Professional Services-team werken aan de perfecte e-mailsjabloon voor uw account als geheel, of voor elke groep in uw account, indien nodig. Er kunnen kosten in rekening worden gebracht.

new image

Hoe werkt dit?

Als u eenmaal bent geabonneerd op het programma, werkt ons Professional Services-team samen met uw Adobe Sign-accountbeheerder om sjablonen maken waarin de bestaande standaardlay-out is vervangen.

Er zijn vier sjabloontypen die kunnen worden aangepast:

• De eerste e-mail "Wilt u alstublieft ondertekenen"
  • De uiteindelijke e-mail "Ondertekend en gearchiveerd"
  • De e-mail Herinnering
  • De e-mail Geannuleerde transactie

Van elk sjabloontype zijn er meerdere versies. Eén voor elk van de ondersteunde talen (of landinstellingen).

Dit zijn sjablonen die van toepassing zijn op het gehele account. Alle groepen krijgen hun sjablonen van de account en alle gebruikers krijgen hun sjablonen van de groep: Account > Groep > Gebruiker

Als de sjabloon op accountniveau wordt gewijzigd, krijgen alle groepen de nieuwe aangepaste sjabloon. Als direct gevolg hiervan krijgen alle gebruikers ook de aangepaste sjabloon (van hun respectievelijke groepen).

Als een aangepaste e-mailsjabloon wordt ingevoegd op groepsniveau, wordt de overerving van het accountniveau verbroken en krijgen alle gebruikers in die groep de sjabloon op groepsniveau. Andere groepen krijgen nog steeds de sjabloon van het accountniveau.

Als er bijvoorbeeld een Photoshop-groep is die deel uitmaakt van het Adobe-account, kunnen er speciale e-mails worden ontworpen die specifiek aantrekkelijk zijn voor de Photoshop-doelgroep.

Op dezelfde wijze kan de juridische afdeling eigen e-mailsjablonen (laten) ontwerpen die weer heel anders van toon zijn.

Gebruikers en beheerders

Zodra de e-mailsjablonen gereed staan, hoeven gebruikers en beheerders niets meer te doen. De e-mailsjablonen worden automatisch toegepast.

De functie in- of uitschakelen

De functie voor aangepaste e-mailsjablonen kan alleen worden ingeschakeld en geconfigureerd door het Adobe Sign Professional Services-team. Neem contact op met uw Success-manager als u deze functie wilt gebruiken.

Sjablonen kunnen worden geconfigureerd op account- en/of groepsniveau en worden aangepast voor elke landinstelling.