Adobe Sign is een gedistribueerde toepassing die meerdere over de hele wereld verspreide exemplaren omvat.

Elk exemplaar is nauw geïntegreerd met alle andere exemplaren voor naadloze transacties tussen afzenders en ontvangers, ongeacht het exemplaar waarin deze zich bevinden.

Soms is het echter belangrijk om te weten welk exemplaar uw account bevat. Bijvoorbeeld tijdens onderhoud of upgrades van Windows.

Meld u aan bij Adobe Sign en controleer de URL om te zien welk exemplaar uw account bevat.

U vindt het exemplaar in het adres, vlak voor het echosign.com-gedeelte.

Een Adobe Sign-URL waarin het exemplaar is gemarkeerd