Wijzig het machtigingsniveau van een bibliotheeksjabloon

Een bibliotheeksjabloon is een herbruikbaar document. De maker van het sjabloon kan de velden, de machtigingen en de naam van het sjabloon bewerken.

Het machtigingsniveau van het sjabloon bepaalt waartoe andere gebruikers in uw account toegang hebben en wat ze kunnen gebruiken.

Opmerking:

Alleen de gebruiker die het sjabloon heeft gemaakt kan dit sjabloon bewerken.

Snelle stappen

1. Ga naar de pagina Beheren.
  2. Klik op bewerken voor de sjabloon.
  3. Klik op Eigenschappen weergeven.
  4. De machtigingen wijzigen voor het gewenste niveau.
  5. Klik op Opslaan.

Stap voor stap

1. Om een Sjabloon te bewerken, klikt u op het tabblad Beheren. Schuif omlaag naar de sectie van het Bibliotheeksjabloon en klik vervolgens op de koppeling bewerken naast het sjabloon dat u wilt wijzigen.

2. Pas een of meer van de velden in het bewerkingsscherm slepen en neerzetten aan, met inbegrip van het machtigingsniveau of de naam van het sjabloon.

Als u de machtiging van het bibliotheeksjabloon wilt wijzigen, klikt u op Eigenschappen van sjabloon rechts van de ontwerpomgeving.

3. U kunt het machtigingsniveau voor dit sjabloon instellen op één van de volgende:

• Alleen aan mij: U bent de enige gebruiker die dit sjabloon kan bekijken en verzenden.
    • Elke gebruiker in mijn groep: Elke gebruiker in dezelfde groep als u kan dit sjabloon gebruiken.
    • Elke gebruiker in mijn bedrijf: Alle gebruikers in uw volledige account kunnen dit sjabloon gebruiken.

Klik op Opslaan.

Tips van ondersteuning

• Zelfs als u alle gebruikers in uw account hebt toegestaan om het sjabloon te gebruiken, bent u de enige persoon die het kan veranderen.
  • Het instellen van de machtigingen aan Elke gebruiker in mijn groep doet enkel dat. Als het nodig is om documenten voor een andere groep te maken, kunt u ervoor zorgen dat één persoon meerdere gebruikers binnen de account kan beheren. Met deze methode blijft alles eenvoudig, aangezien er slechts één persoon is die alle documenten beheert.
  • Door de namen van uw sjablonen op intelligente wijze toe te wijzen houdt u uw gebruikers makkelijk up-to-date. Plaats vooraan in de naam van uw documenten de naam van het team waarvoor ze zijn bedoeld. Bijvoorbeeld, iedereen kan een sjabloon gebruiken genoemd "Order", maar als u de naam wijzigt in "Sales - Order" weten zij voor wie het is bedoeld.