Het onderstaande artikel bevat instructies voor de nieuwe pagina-indeling.
Klik hier om hetzelfde proces in de klassieke pagina-indeling te bekijken.

Een opmerking toevoegen aan een transactie

Als een transactie is verzonden, kunt u er een persoonlijke opmerking aan toevoegen op de pagina Beheren. Deze opmerking is alleen zichtbaar voor de gebruiker die deze heeft ingevoerd en wordt alleen weergegeven op de pagina Beheren van het tabblad Opmerkingen.

1. Als u een opmerking aan een transactie wilt toevoegen, gaat u naar de pagina Beheren en klikt u op de overeenkomst om deze te selecteren. Vervolgens klikt u op de koppeling Opmerkingen in het rechterpaneel.

Navigeren naar het tabblad Opmerkingen
  2. Typ een opmerking in het veld en klik op Opmerking opslaan.