Overheids-ID van Adobe Acrobat Sign: identiteitsrapport ondertekenaar

Overzicht

Het identiteitsrapport ondertekenaar (SIR) bevat de invoer die is vastgelegd tijdens de verificatiemethode Overheids-id. (Bijvoorbeeld, een foto van het gezicht van de ondertekenaar, telefoonnummer, foto's op paspoort of id-kaart, gegevens die zijn geëxtraheerd uit het identificatiebewijs, enz.)

Identiteitsrapport ondertekenaar

Adobe Acrobat Sign slaat deze informatie niet standaard op. Accounts die deze gegevens moeten verzamelen, kunnen contact opnemen met het ondersteuningsteam en verzoeken om de inschakeling van het identiteitsrapport.

Het identiteitsrapport van de ondertekenaar:

Per overeenkomst wordt één identiteitsrapport aangemaakt. Als meerdere ontvangers op dezelfde overeenkomst worden geverifieerd met een overheids-id, worden ze allemaal weergegeven in één rapport.

Bij lopende overeenkomsten wordt het rapport weergegeven als een tussentijds identiteitsrapport voor ondertekenaars Het rapport blijft als tussentijds rapport gemarkeerd totdat de transactie volledig is afgerond (voltooid, verlopen, afgebroken).

Wanneer de overeenkomst definitief is, wordt het identiteitsrapport gelabeld als definitief identiteitsrapport ondertekenaar:

Tussentijds rapport

Opmerking:

De verificatiemethode Overheids-id en het identiteitsrapport ondertekenaar zijn alleen beschikbaar bij serviceplannen voor ondernemingen.

Gebruikerstoegang tot het identiteitsrapport van de ondertekenaar

Alleen de opsteller van de overeenkomst kan het rapport downloaden van de pagina Beheren.

• Geavanceerd delen biedt toegang tot het rapport via de machtigingen Weergeven

De SIR downloaden:

• Ga naar de pagina Beheren
  • Klik één keer op de overeenkomst met het gewenste rapport om de overeenkomst te selecteren
  • In het rechterdeelvenster klikt u op Meer tonen om alle tools weer te geven
  • Klik op Identiteitsrapport downloaden
  • Er verschijnt een pop-upvenster waarin u een wachtwoord voor het document moet opgeven
    • Dit wachtwoord is ingesloten in de PDF en moet worden ingevoerd voordat de PDF kan worden bekeken
  • Zodra het wachtwoord is ingevoerd, klikt u op Downloaden. Het rapport wordt gedownload naar uw lokale systeem
De SIR downloaden op de pagina Beheren

Als de SIR wordt gedownload voordat de overeenkomst de status terminal bereikt, wordt het document gemarkeerd als een Tussentijds rapport. Zodra de overeenkomst is voltooid, heet het rapport de Uiteindelijke SIR.

Tussentijds rapport