Adobe Sign is een gedistribueerde toepassing die meerdere over de hele wereld verspreide omgevingen omvat.

Elke omgeving is nauw geïntegreerd met alle andere voor naadloze transacties tussen afzenders en ontvangers, ongeacht de omgeving waarin deze werken.

Soms is het echter belangrijk om te weten in welke omgeving uw account werkt. Bijvoorbeeld tijdens onderhoud of upgrades van Windows.

Meld u aan bij Adobe Sign en controleer de URL om te zien voor welke omgeving uw account is bedoeld.

U vindt de identificatiecode van de omgeving in het URL-adres, vlak voor het gedeelte echosign.com (of adobesign.com).

Een Adobe Sign-URL met de omgeving gemarkeerd